Kurs Java – Takim Informues Falas

Shqipëri - 25.08.2020

Regjistrohu për një Webinar Informacioni falas dhe mësoni më shumë rreth Akademisë dhe kursit
Demostrim i një ore mësimi nga trajnuesja jonë

Dëshironi të ndryshoni karrierën tuaj?

Ky takim është për ju nëse:

Ju nuk jeni i kënaqur me punën aktuale dhe është koha për ndryshim

Ju dëshironi të beni progres të vazhdueshëm dhe të fitoni më shumë

Ju jeni i interesuar në industrinë e IT-së, zhvillimet e saj të shpejta dhe mundësitë e mëdha që ofron

Ju dëshironi të udhëtoni dhe ëndërroni të punoni në distancë nga çdo cep i globit.

Keni pyetje apo dyshime?

Ne do ju përgjigjemi atyre tek takimi “IT është e mundur” ku do të njiheni:

01

Se si të mësoni programim nga e para dhe sa kohë do ju duhet

02

Si duket industria e IT-së në Europë sot dhe pse akoma kërkohen programues

03

Si është puna e një programuesi?

04

Çfarë përcakton nëse do gjesh punë menjëherë pas përfundimit të kursit dhe se si mund t’ju ndihmojë akademia SDA

05

Ju do të njihni histori të individëve të cilët kishin kurajon të provonin diçka të re dhe kanë filluar aventurën e tyre në botën e programimit.

Përfitoni Ulje

Në takim ju do të keni mundësi për të përfituar ulje si student i ardhshëm. Na vizitoni dhe kurseni para! :)

Mos i shtyni ëndrrat dhe planet tuaja për më vonë!

Regjistrohuni për një takim informues falas dhe mësoni më shumë mbi Akademinë dhe kurset që ofrojmë.

Ku?

Shqipëri

online webinar

Regjistrimi është i detyrueshëm- numri i vendeve është i limituar

Kur?

25.08.2020

Ora?

17:00

Tema:

Java

Çmimi:

Falas