Ju do të merrni një mbështetje si gjatë dhe pas mbarimit të kursit

Klasa HR (Burimet Njerëzore)

Klasat e burimeve njerëzore janë ushtrime praktike ku ne ju njohim me procesin e rekrutimit dhe ju ndihmojnë të përgatiteni për të. Do të mësoni:
cilat janë shtigjet e mundshme të karrierës pas kursit,
si të përgatisni një CV interesante për pozicionet e punës në IT,
si të analizoni ofertat e punës dhe të përdorni fjalët kyçe,
pse përmirësimi i profilit tuaj në LinkedIn dhe zhvillimi i rrjetit tuaj ju ndihmon të jeni më të dukshëm dhe të kërkuar nga rekrutuesit,
si të përgatiteni për pjesën e përgjithshme dhe teknike të intervistës,
çfarë të bëni nëse askush nuk i përgjigjet aplikimit tuaj.

Materiale në lidhje me IT

Ne do t’ju dorëzojmë Librin Jet Pack me informacione thelbësore për industrinë e IT-së, procesin e rekrutimit dhe më shumë. Ne gjithashtu ndajmë njohuri në lidhje me lajmet IT në blogun tonë.

Intervista për punë në IT

Ne e kuptojmë se sa e rëndësishme është të përgatitesh plotësisht për intervistën tënde të parë në IT. Si tek pyetjet e aftësive teknike ashtu edhe ato të aftësive të komunikimit. Në Akademinë tonë ne ofrojmë një seancë individuale me një trajner për të rikrijuar mjedisin e një interviste, për ta bërë atë më pak stresuese dhe të paparashikueshme. Pas takimit, çdo student do të marrë vlerësime nga trajneri se çfarë të përmirësojë përpara intervistës tjetër.

Mbështetje nga Manaxheri i Suksesit të të Diplomuarëve

Menaxheri i Suksesit për të Diplomuarit është një këshilltar që ndodhet për t'ju mbështetur gjatë gjithë procesit. Në kuadër të Programit do të merrni nga ne një këshillim për karrierë, gjatë së cilës:
do të merrni modelin e CV-moderne dhe këshilla se si të krijoni një CV profesionale,
ne do të analizojmë profilin tuaj të LinkedIn dhe pikat për përmirësim,
do ndajnë me ju këshilla praktike se si të kërkoni për punën e parë në IT,
ju do të merrni një listë të kompanive të IT-së nga qyteti juaj,
ku ju mund të kontrolloni pozicione dhe praktikat e hapura për të zgjidhur të gjitha dyshimet që lidhen me tregun e punës në IT.

Rekomandime për përmirësim

Pas përfundimit të kursit ju do të merrni rekomandime nga trajnuesit dhe vlerësime mbi cilësitë dhe aftësitë tuaja më të mira me të cilat do përmirësoni CV-në tuaj. Trajnuesit gjithashtu do theksojnë elementë të cilët duhet t'i përmirësoni për t'u përgatitur më mirë për punë në fushën e IT-së

Zhvilloni njohuritë tuaja

Ne ju mbështesim gjithashtu me lajmet më të fundit të IT-së. Qëndroni të përditësuar me prirjet e reja, zhvilloni njohuritë tuaja në lidhje me industrinë e IT-së, lexoni se si të përgatiteni për procesin e rekrutimit. Lexoni blogun tonë.

Ju mund të shikoni dhe rekomandimet e punonjësve me eksperiencë në fushën e IT-së. Kontrolloji ato.

BASHKOHU ME NE NË TAKIMIN INFORMUES FALAS DHE MËSO MË SHUME RRETH KURSEVE QË OFROJMË

Rezervo një vend në një nga Takimet tona Informuese, falas. Bëhu pjesë dhe merr sa më shumë informacion si dhe oferta pjesëmarrjeje.

Të diplomuarit tanë punojnë në:

Barbara Ciach
Career Advisor

[email protected]
+48 795 900 514

Duke plotëesuar këtë formular, ju pranoni dhe lejoni përdorimin e të dhënave tuaja personale si dhe njoftimin nga ana jonë me qëllim ofertën në kursin e teknologjisë që ju jeni i interesuar. (Përmbajtja e Plotë e Klauzolës së Informacionit)

Nëse dëshironi t'ju kontaktojme dhe të merrni informacion i cili do t'ju ndihmojë të ndërtoni karrierrën tuaj në IT, si psh informacion mbi kurse të tjera, promocione, evente industrie, oferta pune, trajnime, internshipe, etj., atëherë plotësoni kutinë më poshtë:

* Fusha të detyrueshme