Kurs i ri DevOps: Regjistrohu për një webinar

Shiko kurset tona

Ne besojmë se të gjithë mund të punojnë në sektorin e IT-së nëse është diçka që ata e pëlqejnë dhe iu intereson. Për t’ju ndihmuar të arrini qëllimin tuaj profesional dhe tranzicionin pa probleme në teknologji, ne krijuam programe kursi të orientuara drejt praktikës që ju japin një themel të fortë të aftësive që ju nevojiten.

bëj testin & zbulo se cili kurs do të përshtatet!
filtër 0

filtër

Nuk ka rezultate

Python

Dëshironi të zhvilloni karrierën tuaj në gjigantët globalë të teknologjisë dhe startup-et e ngjashme? Python është gjuha juaj e programimit. Mësoni dhe nxisni inovacionin me Inteligjencën Artificiale dhe mësimin e sistemeve kompjuterike.

Mëso më shumë
 • data
  27.08
  ditët
  fundjavë
  qyteti
  Tirana
  orë mësimi
  285 h
  çmimi
  1152€ 480€ x 4 këste
  promocion

Software Tester

Nissan dikur tërhoqi më shumë se 1 milion makina nga tregu për shkak të dështimit të Software-it. Dëshironi të bëni një ndikim në cilësinë e software-it? Bëhuni një testues Software-i dhe rrisni karrierën tuaj në ekipe emocionuese të Sigurimit të Cilësisë.

Mëso më shumë
 • data
  10.09
  ditët
  fundjavë
  qyteti
  Tirana
  orë mësimi
  116 h
  çmimi
  380€ x 3 këste

JavaScript

Një aftësi e domosdoshme për zhvilluesit ambicioz frontend, JavaScript është një nga gjuhët më dinamike në rritje. Mësoni bazat dhe eksploroni ekosistemin e platformave, bibliotekat dhe mjetet e JavaScript për të gjetur një punë në çdo kompani të teknologjisë.

Mëso më shumë
 • data
  17.09
  ditët
  fundjavë
  qyteti
  Tirana
  orë mësimi
  280 h
  çmimi
  480€ x 4 këste

Java

Java është pjesa më e rëndësishme e Software-it të përdorur nga ndërmarrjet e mëdha, por përdoret gjithashtu në fushat me versionet më të avancuara si Internet of Things. Regjistrohuni në këtë kurs për të marrë një bazë të fortë për fillimin e një karriere si një zhvillues Java.

Mëso më shumë
 • data
  24.09
  ditët
  fundjavë
  qyteti
  Tirana
  orë mësimi
  327 h
  çmimi
  480€ x 4 këste  close modal
  Ky website përdor cookies.

  Duke përdorur këtë website ju bini dakord të përdorni cookies. Mëso më shumë.

  Po, jam dakord