IT është një industri e fuqishme me kompani që përqendrohen në ndërtimin e themeleve dhe praktikave që i bëjnë ata më elastikë në periudha të vështira. Kjo është arsyeja pse ajo ofron punë të sigurt dhe të qëndrueshme. Mësoni se si reagoi tregu i IT në Evropë ndaj COVID-19, eksploroni pozicionet më të mira në fushën e teknologjisë dhe mësoni pse kodimi është gjëja më e mirë që mund të bëni për karrierën tuaj sot! Shkarkoni whitepaper-in tonë dhe zbuloni:

Cilat janë profesionet më të kërkuara në IT aktualisht?

Çfarë specialistësh po kërkojnë kompanitë sot?

Çfarë aftësish duhet të keni për të qenë të suksesshëm në fushën e teknologjisë?

Cilat gjuhë programimi dhe frameworks janë aktualisht më me perspektivë?

Ekspertët tanë kanë studiuar tregun e IT në Evropë dhe dëshirojnë të ndajnë mendimet e tyre me ju. Regjistrohuni sot për një kopje falas të whitepaper-it tonë ekskluziv dixhital!

 

Duke plotëesuar këtë formular, ju pranoni dhe lejoni përdorimin e të dhënave tuaja personale si dhe njoftimin nga ana jonë me qëllim ofertën në kursin e teknologjisë që ju jeni i interesuar. (Përmbajtja e Plotë e Klauzolës së Informacionit)

Nëse dëshironi t'ju kontaktojme dhe të merrni informacion i cili do t'ju ndihmojë të ndërtoni karrierrën tuaj në IT, si psh informacion mbi kurse të tjera, promocione, evente industrie, oferta pune, trajnime, internshipe, etj., atëherë plotësoni kutinë më poshtë:

* Fusha të detyrueshme