Bëhu Babagjyshi vetes për Krishtlindje!

Këto Krishtlindje, bëjini vetes një dhuratë që do të qëndrojë me ju për një kohë të gjatë. Përfitoni të gjitha kurset tona me 36% ulje!

dhuroji vetes një kurs këto Festa

Si t’i bëni vetes dhuratën më të mirë për Festa?

Fundi i vitit është një kohë ndryshimi dhe planifikimi për atë që ke përpara. Ju mund ti dilni përpara fakteve dhe të filloni të bëni vendimet tuaja për Vitin e Ri tani duke i dhuruar vetes një dhuratë speciale për Krishtlindje – një karrierë në IT!

Të gjitha kurset e Janarit me 36% ulje!

Jepni të dashurit tuaj dhurata magjike këto Festa, por mos harroni për veten tuaj. Ju gjithashtu meritoni një dhuratë të veçantë, dhe aq më tepër, një dhuratë që do t’ju qëndrojë për një kohë të gjatë. Kjo është arsyeja pse ne kemi përgatitur për ju një zbritje prej 36% në çdo kurs në ofertën tonë. Kështu që ju mund të kurseni deri në 700 EURO!

Tingëllon bukur?

Plotësoni formularin në fund të faqes dhe ne do të kontaktojmë me ju!

Na lini numrin tuaj!

Përfitoni nga promocioni më i mirë i Festave

Dhuratat më të mira janë ato që qëndrojnë me ju për gjithë jetën.

Regjistrohuni për kursin përmes formularit në fund të faqes
Midis 12 Dhjetorit dhe 15 Janarit, regjistrohuni për një kurs që mbulon një nga teknologjitë e mëposhtme: Java, Python, JavaScript.

Kurset e Janarit do t’i merrni me 36% zbritje
Të gjitha kurset gjatë periudhës së mësipërme i nënshtrohen një zbritjeje prej 36% të çmimin standard.

Zbuloni se cilën teknologji mund të mësoni

Python

Python është aktualisht një nga gjuhët programuese më të njohura dhe më të përdorura në botë. Ajo që e bën Python kaq popullor është se pothuajse çdo teknologji dhe çdo industri mund të zhvillohet me të. Përdoret nga shumë kompani të mëdha si Google, Facebook dhe Netflix.

Java

Java është një nga ato gjuhë që ia vlen të mësohet në gjatësi dhe gjerësi, jo vetëm për të marrë një punë të mirëpaguar dhe të qëndrueshme. Është gjithashtu e rëndësishme të dini se gjuha po përmirësohet vazhdimisht, ju lejon të krijoni pothuajse çdo gjë në internet dhe ofron mundësi të mëdha për zhvillim. Java është një zgjedhje e mirë për njerëzit që duan të hyjnë shpejt në industrinë e IT.

JavaScript

Nëse e ndajmë një faqe interneti në atë që shikon çdo përdorues kur ai ose ajo fut adresën e faqes në një motor kërkimi dhe çfarë ai ose ajo nuk e sheh në shikim të parë, pjesa e përparme është pjesa e dukshme e faqes së internetit dhe kjo është ajo që specialistët në këtë fushë merren me. Janë ata që sigurohen që faqet të jenë të këndshme për t’u parë, kjo është arsyeja pse njerëzit me një shije të mprehtë vizuale konsiderohen veçanërisht mirë në këtë pozicion.

Ekspertët tanë

Product Owner

Juela Zeneli

Ajo është një testuese software-i e certifikuar, me pasion për të dhënë mësim në fushën e artit të testimit. Ajo aktualisht është Titullare Produkti në një kompani me bazë në Gjermani, Communardo, e specializuar në komunikimin dhe bashkëpunimin e ndërmarrjeve.

Senior Software Developer

Sokol Likaj

Sokoli është një zhvillues software-i me përvojë të gjerë në PHP, Python, Flask, FastAPI dhe Ruby. Karriera e tij e pasur përfshin shumë kompani, si Ritech Solutions, Abramo, Teachaway, Wearefiber dhe Tucows Ince. Ai numëron zhvillimin e një grupuesi informacioni të thesarit dhe orkestrimin ACD me mikro-shërbime si arritjet e tij kryesore deri më tani. Kur nuk shkruan kode, Sokoli luan shah dhe bën shëtitje në male.

Software Engineer

Denalda Bishani

Një inxhiniere software-i me përvojë, Denalda njeh në majë të gishtave teknologji të tilla si Java 8, Spring boot, ose Hibernate. Ajo është gjithashtu e aftë në shërbimet e web-it RESTful, Angular dhe zhvillimin e aplikacioneve hibride për pajisjet e lëvizshme. Ajo ka punuar si zhvilluese Java për kompani të njohura, si Lufthansa Industry Solutions dhe IkubINFO. Kur nuk është e zënë me kodimin, Denalda pëlqen të udhëtojë dhe të zbulojë vende nëpër botë që konsiderohen thesare të fshehura.

Developer and Mentor

Nick Balani

Nick, një zhvillues dhe mentor ambicioz e shumë i motivuar, pëlqen të krijojë gjëra të mrekullueshme dhe të udhëtojë nëpër botë. Ai zotëron diplomë Master në Shkenca Kompjuterike dhe ka mbi 10 vjet përvojë si zhvillues i sistemeve të plota kompjuterike. Nick njeh mirë teknologji të tilla si C#, Java, JavaScript, Python, .NET Core, Spring Boot, Node JS, Blockchain, WebRTC dhe disa teknologji frontend. Ai është gjithashtu një arkitekt i certifikuar i zgjidhjeve të “cloud” në AWS. Vitin e kaluar, Nick hodhi në treg startup-in e tij të quajtur Hermex që ndihmon bizneset të krijojnë një dyqan online me një klikim.

Plotësoni formularin

Bëjini vetes dhuratën më të mirë për Festa. Plotësoni formularin e mëposhtëm për të marrë pjesë në promocionin e Krishtlindjeve. Ne do të kontaktojmë me ju për të gjitha detajet.