Kontrollo se ku mund të të çojë vendosmëria jote

Dëshiron diçka të re nga jeta, por nuk di si ta fillosh? Nuk ka rëndesi! Ne jemi këtu për të ndihmuar.

Ne kemi përgatitur një test që do të shqyrtojë pikat e tua të forta. Mbi këtë bazë, ne do të sugjerojmë se cila teknologji të përshtatet më shumë. Të duhen rreth 20 minuta për të përfunduar testin.

dua të bëj një test

Përdor përvojën që tashmë ke

Ndoshta ju as nuk e kuptoni se sa shumë punëdhënësit tuaj të ardhshëm duan njohuritë që keni tashmë. A jeni, për shembull, një mësues? Do të jeni perfekt për projekte edukative. Apo ndoshta ju punoni sot në bankë? Ofruesit e aplikacioneve financiare do të përpiqen dy herë për ju! Industria e IT do të vlerësojë gjithashtu aftësitë tuaja të buta.

dua të bëj një test

Si të përgatiteni për provën

Pyetjet lidhen me interesat dhe tiparet tuaja të karakterit. Nuk keni nevojë për njohuri teknike. Prandaj, thjesht:

  1. Rezervoni rreth 20 minuta për veten tuaj

  2. Mos harroni se mendimi i parë është më i miri

  3. Ju mund të zgjidhni vetëm një përgjigje për çdo pyetje

Të punosh! Fillo testin tani

dua të bëj një test

Kjo është SDA! Gëzohem që u njohëm

Jemi nga Gdynia, qyteti më i lumtur në Poloni. Jo, nuk është rastësi. Ne besojmë se lumturia ndonjëherë duhet ndihmuar. Na pëlqen të krijojmë një hapësirë ​​rreth nesh që na lejon të rritemi në forcë. Kjo është arsyeja pse ne zgjodhëm industrinë e së ardhmes – IT. Ne mësojmë programim. Ne duam t’i ndihmojmë studentët tanë të përmbushin me sukses ëndrrat e tyre për një punë që u lejon atyre të jetojnë ashtu siç dëshirojnë. Ne e shpërndajmë lumturinë tonë më tej! Ne jemi akademia më e madhe e IT në Evropë. Do të dëgjoni për ne, për shembull, vetëm jashtë vendit, nga fqinjët tanë, në Republikën Çeke, ose ku temperatura mesatare vjetore i kalon 19 gradë mbi zero – në Shqipëri.