Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Jemi këtu për të ndihmuar të fillosh udhëtimin tënd në botën e programimit

Një punë në sektorin e teknologjisë është diçka që të gjithë mund ta bëjnë, për sa kohë që janë të interesuar. Ne besojmë se nuk ju duhet një diplomë në Shkenca Kompjuterike për t’u bërë një zhvillues software-i.

Më shumë se 75 koordinatorë të aftë, monitorojnë cilësinë e kurseve tona sepse reagimet dhe kënaqësia juaj janë të rëndësishme për ne.

Ne gjithmonë e masim kënaqësinë e studentit gjatë dhe pas kursit. Ne kemi një departament të tërë të përkushtuar në mbështetjen dhe këshillimin e karrierës për studentët tanë për t’u siguruar që ata janë në gjendje t’i përdorin në praktikë njohuritë e fituara.

Dëshmi konkrete e studentëve tanë 

SDA të ndihmon të ndryshosh profesion, pavarësisht moshës.

Kush jemi ne

Ne kemi qenë në treg për shumë vite dhe kemi ndërtuar një komunitet global që shtrihet nga Evropa në Azi. Ne e dimë se si është të fillosh një karrierë të re në një fushë krejt tjetër.
Por sektori i teknologjisë është në kërkim të talenteve dhe ofron shumë mundësi. Na besoni, ne e dimë se si funksionon.

4.7/5

385 vlerësime

4.7/5

384 vlerësime

4.69/5

333 vlerësime

Ju ndihmojmë të realizoni ëndrrat tuaja

Gjithçka ka të bëjë me njerëzit

Ne jemi një grup njerëzish të pasionuar me përvojë shumëvjeçare në projekte tregtare të IT-së. Instruktorët tanë nuk janë vetëm teoricienë – kurset e tyre drejtohen nga praktikues që janë pjesë e sektorit. Ne e kemi pasion të ndajmë njohuritë dhe të ndihmojmë në zhvillimin e studentëve tanë. Ne besojmë se IT-ja është për të gjithë – mjafton të guxoni dhe të bëheni pjesë e saj.

Bashkohuni me ne dhe bëni një ndryshim

Bashkohuni me ekipin e SDA

Bashkohuni me ekipin e SDA A jeni gati të sfidoni gjendjen aktuale dhe të ndihmoni njerëzit në ndryshimin e karrierës? Ne jemi gjithmonë në kërkim të talenteve që janë të gatshëm të kërkojnë zgjidhje të reja, të vendosur dhe të përkushtuar ndaj klientit në gjithçka që bëjnë. A jeni ju ky person?

Na kontaktoni

Bëhuni një instruktor

 

Nëse dëshironi të bëheni një folës publik i shkëlqyer, të trajnoni aftësitë tuaja dhe të rrisni njohuritë tuaja, ne mund të kemi diçka për ju. Bashkohuni me ekipin tonë për të udhëhequr gjeneratën e ardhshme të zhvilluesve të software-it dhe për të zhvilluar aftësitë tuaja!

Shikoni ofertat e punës

Filloni historinë tuaj të suksesit këtu

Merrni pjesë një një kurs, zhvilloni aftësitë tuaja, merrni trajnime për karrierën dhe futuni në sektorin e TI-së menjëherë.

Kontrolloni kurset tona

Partnerët tanë