Shiko kurset tona

Ne besojmë se të gjithë mund të punojnë në sektorin e IT-së nëse është diçka që ata e pëlqejnë dhe iu intereson. Për t’ju ndihmuar të arrini qëllimin tuaj profesional dhe tranzicionin pa probleme në teknologji, ne krijuam programe kursi të orientuara drejt praktikës që ju japin një themel të fortë të aftësive që ju nevojiten.

përfitoni nga promocioni
filtër 0

filtër

Nuk ka rezultate

Python

Dëshironi të zhvilloni karrierën tuaj në gjigantët globalë të teknologjisë dhe startup-et e ngjashme? Python është gjuha juaj e programimit. Mësoni dhe nxisni inovacionin me Inteligjencën Artificiale dhe mësimin e sistemeve kompjuterike.

Mëso më shumë
 • data
  18.05
  ditët
  fundjavë
  qyteti
  Tirana
  orë mësimi
  285 h
  çmimi
  750€ / 3 këste

DevOps

DevOps është një grup praktikash që ndërthurin zhvillimin e software (Dev) dhe operacionet e IT (Ops). Me trajnimin profesional AWS nën brezin tuaj, ju do t’i bashkoheni një klubi elitar të profesionistëve të certifikuar të inxhinierëve DevOps AWS, të cilët janë shumë të kërkuar nga punëdhënësit në Shqipëri dhe mbarë botën.

Mëso më shumë
 • data
  18.05
  ditët
  pasdite
  qyteti
  Tirana
  orë mësimi
  252 h
  çmimi
  750€ / 3 këste

Software Tester

Nissan dikur tërhoqi më shumë se 1 milion makina nga tregu për shkak të dështimit të Software-it. Dëshironi të bëni një ndikim në cilësinë e software-it? Bëhuni një testues Software-i dhe rrisni karrierën tuaj në ekipe emocionuese të Sigurimit të Cilësisë.

Mëso më shumë
 • data
  18.05
  ditët
  fundjavë
  qyteti
  Tirana
  orë mësimi
  116 h
  çmimi
  450€ / 3 këste

.NET

.NET është gjuha më e kërkuar në Shqipëri. Përvetësoni aftësi që i mbijetojnë të ardhmes.

Mëso më shumë
 • data
  18.05
  ditët
  fundjavë
  qyteti
  Tirana
  orë mësimi
  322 h
  çmimi
  750€ / 3 këste

Java

Java është pjesa më e rëndësishme e Software-it të përdorur nga ndërmarrjet e mëdha, por përdoret gjithashtu në fushat me versionet më të avancuara si Internet of Things. Regjistrohuni në këtë kurs për të marrë një bazë të fortë për fillimin e një karriere si një zhvillues Java.

Mëso më shumë
 • data
  18.05
  ditët
  fundjavë
  qyteti
  Fier
  orë mësimi
  327 h
  çmimi
  550€ / 3 këste
 • data
  25.05
  ditët
  fundjavë
  qyteti
  Korca
  orë mësimi
  327 h
  çmimi
  550€ / 3 këste
 • data
  25.05
  ditët
  fundjavë
  qyteti
  Tirana
  orë mësimi
  327 h
  çmimi
  750€ / 3 këste

Data Science

Dëshironi të rrëmbeni punën më joshëse të shekullit të 21-të? Ky kurs do t’ju mësojë se si të zotëroni teknikat e përparuara të të mësuarit të sistemeve kompjuterike dhe të zbuloni thesaret e fshehura në grupe masive të të dhënave.

Mëso më shumë
 • data
  25.05
  ditët
  fundjavë
  qyteti
  Tirana
  orë mësimi
  234 h
  çmimi
  750€ / 3 këste

JavaScript

Një aftësi e domosdoshme për zhvilluesit ambicioz frontend, JavaScript është një nga gjuhët më dinamike në rritje. Mësoni bazat dhe eksploroni ekosistemin e platformave, bibliotekat dhe mjetet e JavaScript për të gjetur një punë në çdo kompani të teknologjisë.

Jeni të interesuar për datën e ardhshme të këtij kursi? Plotësoni formularin dhe ne do t’iu kontaktojmë.

Vendosni detajet tuaja

Cybersecurity

Jeni të interesuar për datën e ardhshme të këtij kursi? Plotësoni formularin dhe ne do t’iu kontaktojmë.

Vendosni detajet tuaja