Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Python nga zero

Dëshironi të punoni me gjigandë të teknologjisë apo startup-e inovative?

Ja disa lajme të mira: të gjithë ata përdorin Python dhe ekosistemin e tij të pasur të platformave dhe bibliotekave me burim të hapur. Merrni pjesë në këtë kurs për të mësuar bazat e Python dhe aspektet më të përparuara të kësaj gjuhe mahnitëse.

Është një kombinim i përsosur për të gjithë ata që duan të nxisin inovacionin dhe të ndërtojnë aplikacione të IA-së dhe mësimit të sistemeve kompjuterike.

 • data
  20.07
  ditët
  fundjavë
  qyteti
  Tirana
  orë mësimi
  285 h
  çmimi
  800€ / 4 këste
  aplikoni tani close modal
  -60% Summer Promo

  Çfarë do të mësoni

  Python
  123456

  Python

  Ky modul ju njeh me botën e programimit Python. Ju do të mësoni sintaksën e kësaj gjuhe shumë të njohur, idenë e programimit të orientuar drejt objektit dhe funksionet themelore të bibliotekës standarde.

  Por më e rëndësishmja, ju do të mësoni se si t’i përdorni ato në mënyrë efektive. Më pas, ne do t’ju mësojmë se si t’i përdorni këto mjete për të qenë një programues i shkëlqyer Ju gjithashtu do të mësoni në lidhje me të gjithë ekosistemin Python dhe si të krijoni modelet tuaja.

  Në fund të këtij moduli, ju do të keni zotëruar mundësitë e shprehjes së rregullt, idenë e përjashtimeve si dhe përdorimin e krijimin e elementeve gjuhësore si dekoruesit, menaxherët e kontekstit dhe lambdas.

  Puna me të dhëna

  Aplikacionet përdorin të dhëna shumë shpesh. Kjo është arsyeja pse ne do t’ju mësojmë se si të punoni me mekanizmat që përdoren për të futur, modifikuar dhe kërkuar të dhëna.

  Ju do të merrni një zotërim të qëndrueshëm të gjuhës SQL që përdoret për të punuar me bazat e të dhënave. Pasi të njiheni me bazat e të dhënave, është koha t’i përdorni ato nga brenda Python.

  Ju do të mësoni se si funksionon ORM (Hartëzimi Relativ i Objektit) – si të përshtasni botën e orientuar drejt objektit me botën relative. Tani e tutje, software-i juaj do të jetë në gjendje të ruajë dhe përpunojë informacionin në bazat e të dhënave.

  Teknologjitë e web-it

  Ju do të mësoni teknologjitë më të rëndësishme në botën e frontend – domethënë atë që shohim kur vizitojmë një website.

  Ne do t’ju tregojmë se si të krijoni kodin HTML për të pasqyruar saktësisht atë që dëshironi, fletët e stilit që të duken siç ju duhen dhe kodin JavaScript për t’i bërë ato të funksionojnë të gjitha.

  Më pas, ne do t’ju njohim me platformën më të mirënjohur për krijimin e aplikacioneve në internet në Python – Django. Ju do të mësoni se si të krijoni panele administrimi, forma trajtimi, mekanizma seancash dhe cookies. Ju gjithashtu do të eksploroni sjelljen e autorizimit dhe vërtetimit.

  Mjetet e punës së programuesit

  Ju do të mësoni se si të punoni në një ekip zhvillimi dhe si ekipet zgjidhin problemet që lindin kur shumë njerëz modifikojnë të njëjtët skedarë. Ju do të mësoni rrjedhën e saktë të punës me kodin, si organizohet puna në ekipet programuese dhe pse planifikimi është kaq i rëndësishëm.

  Praktikat e mira

  Testimi është thelbësor në zhvillimin e software-it. Kjo është mënyra si të siguroni që kodi që keni shkruar funksionon si duhet. TDD (Zhvillim i Bazuar në Teste) është një qasje e krijimit të kodit ku së pari krijoni teste dhe më pas shkruani kodin në mënyrë që testet të konfirmojnë që kodi po funksionon si duhet.

  Pas kësaj, ne do t’ju mësojmë se çfarë është një algoritëm dhe pse ka rëndësi në botën e programimit. Ju do të mësoni se si të zgjidhni problemet e zakonshme dhe të përcaktoni efikasitetin e zgjidhjeve të tilla. Për më tepër, do të shihni se të dhënat mund të ruhen në shumë mënyra të ndryshme – dhe të dini se kur të zgjidhni cilën.

  Kur programoni, prisni të hasni shpesh një problem me të cilin dikush është ndeshur më parë. Një model është një zgjidhje universale, e provuar në praktikë për një problem që ndodh shpesh dhe përsëritet. Ju do të mësoni modelet më të njohura, si dhe rastet e përdorimit të tyre dhe mënyrën e zbatimit të tyre.

  Projekti përfundimtar

  Në fund, ju do të krijoni një projekt praktik që zgjidh një problem të vërtetë biznesi. Më vonë mund ta bashkëngjitni këtë projekt në CV-në tuaj dhe ta përdorni atë për të gjetur punën që ëndërroni.

  Detyra juaj do të jetë të hartoni dhe implementoni një aplikacion më kompleks në internet. Ju mund të punoni vetëm ose me një ekip. Në fund, ju do të paraqisni një aplikacion që punon dhe do të diskutoni se çfarë keni arritur të bëni dhe çfarë idesh të mëtejshme keni për zhvillimin e aplikacionit.

  Ne gjithashtu do të planifikojmë kohën për rishikimin e kodit gjatë orëve të mësimit.

  Python

  Ky modul ju njeh me botën e programimit Python. Ju do të mësoni sintaksën e kësaj gjuhe shumë të njohur, idenë e programimit të orientuar drejt objektit dhe funksionet themelore të bibliotekës standarde.

  Por më e rëndësishmja, ju do të mësoni se si t’i përdorni ato në mënyrë efektive. Më pas, ne do t’ju mësojmë se si t’i përdorni këto mjete për të qenë një programues i shkëlqyer Ju gjithashtu do të mësoni në lidhje me të gjithë ekosistemin Python dhe si të krijoni modelet tuaja.

  Në fund të këtij moduli, ju do të keni zotëruar mundësitë e shprehjes së rregullt, idenë e përjashtimeve si dhe përdorimin e krijimin e elementeve gjuhësore si dekoruesit, menaxherët e kontekstit dhe lambdas.

  Puna me të dhëna

  Aplikacionet përdorin të dhëna shumë shpesh. Kjo është arsyeja pse ne do t’ju mësojmë se si të punoni me mekanizmat që përdoren për të futur, modifikuar dhe kërkuar të dhëna.

  Ju do të merrni një zotërim të qëndrueshëm të gjuhës SQL që përdoret për të punuar me bazat e të dhënave. Pasi të njiheni me bazat e të dhënave, është koha t’i përdorni ato nga brenda Python.

  Ju do të mësoni se si funksionon ORM (Hartëzimi Relativ i Objektit) – si të përshtasni botën e orientuar drejt objektit me botën relative. Tani e tutje, software-i juaj do të jetë në gjendje të ruajë dhe përpunojë informacionin në bazat e të dhënave.

  Teknologjitë e web-it

  Ju do të mësoni teknologjitë më të rëndësishme në botën e frontend – domethënë atë që shohim kur vizitojmë një website.

  Ne do t’ju tregojmë se si të krijoni kodin HTML për të pasqyruar saktësisht atë që dëshironi, fletët e stilit që të duken siç ju duhen dhe kodin JavaScript për t’i bërë ato të funksionojnë të gjitha.

  Më pas, ne do t’ju njohim me platformën më të mirënjohur për krijimin e aplikacioneve në internet në Python – Django. Ju do të mësoni se si të krijoni panele administrimi, forma trajtimi, mekanizma seancash dhe cookies. Ju gjithashtu do të eksploroni sjelljen e autorizimit dhe vërtetimit.

  Mjetet e punës së programuesit

  Ju do të mësoni se si të punoni në një ekip zhvillimi dhe si ekipet zgjidhin problemet që lindin kur shumë njerëz modifikojnë të njëjtët skedarë. Ju do të mësoni rrjedhën e saktë të punës me kodin, si organizohet puna në ekipet programuese dhe pse planifikimi është kaq i rëndësishëm.

  Praktikat e mira

  Testimi është thelbësor në zhvillimin e software-it. Kjo është mënyra si të siguroni që kodi që keni shkruar funksionon si duhet. TDD (Zhvillim i Bazuar në Teste) është një qasje e krijimit të kodit ku së pari krijoni teste dhe më pas shkruani kodin në mënyrë që testet të konfirmojnë që kodi po funksionon si duhet.

  Pas kësaj, ne do t’ju mësojmë se çfarë është një algoritëm dhe pse ka rëndësi në botën e programimit. Ju do të mësoni se si të zgjidhni problemet e zakonshme dhe të përcaktoni efikasitetin e zgjidhjeve të tilla. Për më tepër, do të shihni se të dhënat mund të ruhen në shumë mënyra të ndryshme – dhe të dini se kur të zgjidhni cilën.

  Kur programoni, prisni të hasni shpesh një problem me të cilin dikush është ndeshur më parë. Një model është një zgjidhje universale, e provuar në praktikë për një problem që ndodh shpesh dhe përsëritet. Ju do të mësoni modelet më të njohura, si dhe rastet e përdorimit të tyre dhe mënyrën e zbatimit të tyre.

  Projekti përfundimtar

  Në fund, ju do të krijoni një projekt praktik që zgjidh një problem të vërtetë biznesi. Më vonë mund ta bashkëngjitni këtë projekt në CV-në tuaj dhe ta përdorni atë për të gjetur punën që ëndërroni.

  Detyra juaj do të jetë të hartoni dhe implementoni një aplikacion më kompleks në internet. Ju mund të punoni vetëm ose me një ekip. Në fund, ju do të paraqisni një aplikacion që punon dhe do të diskutoni se çfarë keni arritur të bëni dhe çfarë idesh të mëtejshme keni për zhvillimin e aplikacionit.

  Ne gjithashtu do të planifikojmë kohën për rishikimin e kodit gjatë orëve të mësimit.

  Çfarë përveç vetë kursit?

  Kursi ynë nuk ka të bëjë vetëm me programimin. Ne japim shumë më tepër! Duam të jemi partneri juaj në ndryshim. Prandaj, përveç orëve intensive me trajnerët tanë, ne kemi përgatitur një paketë të plotë të mbështetjes në karrierë:

  Këshillim për karrierë

  Ju do të merrni pjesë në trajnime praktike me këshilluesin tonë të karrierës gjatë kursit, i cili do t’ju përgatisë për të filluar procesin e kërkimit të punës. Përveç kësaj, do të mësoni se si të dilni mirë gjatë një interviste rekrutimi, ku të kërkoni informacione rreth ngjarjeve interesante të industrisë dhe si të dalloheni në mënyrë efektive nga të rinjtë e tjerë.

  Konsultime individuale për CV

  Ne do t’ju ndihmojmë të krijoni një CV profesionale që do të bëhet kopertina juaj në tregun e punës gjatë kursit. Këshilluesit tanë të karrierës do t’ju mbështesin gjithashtu në ndërtimin e profilit tuaj në LinkedIn dhe do t’ju këshillojnë se si të gjeni punën tuaj të parë në industrinë e IT.

  Simulimi i intervistës teknike

  Në fund të kursit, ne përgatisim një simulim të rekrutimit teknik. Është e ngjashme me atë që ka shumë të ngjarë të përballeni gjatë procesit të rekrutimit për punën tuaj të re në IT. Një nga trajnerët tanë do të luajë rolin e një rekrutuesi teknik për të verifikuar njohuritë tuaja në praktikë dhe më pas do t’ju dërgojë një mesazh reagimi për rezultatet tuaja.

  Biblioteka virtuale

  Do të keni akses në bibliotekën tonë virtuale SDA plot me libra elektronikë, audiolibra dhe video-trajnime, duke ju lejuar të eksploroni më tej sekretet e botës së IT-së. Përveç kësaj, do të gjeni materiale të dobishme gjatë trajnimit dhe artikuj të dobishëm në mësimin e gjuhës angleze. Ju gjithashtu do të keni akses në raftet tona virtuale pas kursit.

  Si të financoni kursin?

  Pagesë e menjëherëshme

  Nuk keni nevojë për këste apo fonde? Zgjidhni një pagesë të njëhershme dhe qëndro i qetë përgjatë gjithë kursit.

  Financimet e ofruara nga AKPA & AADF

  Apliko tani në e-Albania  për të përfituar financimin nga AKPA dhe një bursë ekstra nga AADF. Mund të përfitoni nisur nga 50% zbritje të vlerës fillestare. Bëhu pjesë e webinareve tona për të mësuar më shumë mbi këto mundësi.

  Paguani në 3 këste

  Përpos bursave të ofruara ka edhe një mundësi pagese me 3 këste nga SDA pa përqindje interesi të shtuar.

  Webinar Falas