Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Profili i Data Science është një ndër profesionet më të kërkuara në tregun e teknologjisë.

Data Science

Eksperiencë praktike
në klasë

Çfarë përfshin kursi?

 • 6 muaj trajnim intensiv
 • Mësim i bazuar në praktikë
 • Module mbi Machine Learning
 • Kurrikulë ndërkombëtare
 • Klasa fizike në fundjavë
 • Financim nga AKPA & AADF

Pse të zgjedhësh Data Science?

 • Një nga profilet më të kërkuara në industrinë e teknologjisë
 • Paga shumë të kënaqshme dhe gjithmonë në rritje
 • Profesion ku ka gjithmonë diçka të re për të mësuar
 • Stabilitet në karrierë dhe për të ardhmen

Sot, kjo gjuhë programimi përdoret nga më shumë se 15 bilion pajisje.

Java

Eksperiencë praktike
në klasë

Çfarë përfshin kursi?

 • 8 muaj trajnim intensiv duke nisur nga zero
 • Mësim i bazuar në praktikë programimi
 • Module programimi Back End & Front End
 • Kurrikulë ndërkombëtare
 • Klasa fizike në fundjavë
 • Financim nga AKPA & AADF

Pse të zgjedhësh kursin e Java?

 • Një nga gjuhët më të kërkuara në tregun global të IT-së
 • Kodi i Java funksionon në çdo sistem operimi që mbështet JVM
 • Ideale për ndërtimin e aplikacioneve të mëdha dhe komplekse
 • Komunitet i madh & suportues zhvilluesish
 • Paga shumë të kënaqshme dhe gjithmonë në rritje

Gjuha kryesore për ndërtimin e website-ve ndërvepruese dhe dinamike.

JavaScript

Eksperiencë praktike
në klasë

Çfarë përfshin kursi?

 • 7 muaj trajnim intensiv duke nisur nga bazat
 • Trajnerë të fushës me eksperiencë në JavaScript
 • Module të thelluara në ndërtimin e ndërfaqeve & aplikacioneve
 • Kurrikulë ndërkombëtare
 • Klasa fizike në fundjavë
 • Financim nga AKPA & AADF

Pse të zgjedhësh kursin e JavaScript?

 • Sintaksë e thjeshtë për fillestarët dhe e fuqishme për ekspertët
 • Përdorim i gjerë si në frontend ashtu edhe në backend
 • Ekosistem i pasur me mjete si React, Angular, etj
 • Komunitet i madh dhe aktiv zhvilluesish

Teknologjia e përbashkët e zhvillimit të Ueb, Desktop dhe Mobile

.NET (C#)

Eksperiencë praktike
në klasë

Çfarë përfshin kursi?

 • 8 muaj trajnim intensiv duke nisur nga zero
 • Mësim i bazuar në praktikë programimi me profesionistë të fushës
 • Module programimi Back End & Front End
 • Kurrikulë ndërkombëtare
 • Klasa fizike në fundjavë
 • Financim nga AKPA & AADF

Pse të zgjedhësh kursin e C# (.NET)?

 • Gjuha ideale për aplikacione të mëdha dhe komplekse
 • Përdoret për ueb, desktop, mobile dhe cloud
 • Një teknologji moderne që integrohet lehtësisht me shërbimet cloud si Azure
 • Përshtatje për projekte të ndryshme, nga aplikacione të vogla te sisteme të mëdha ndërmarrjeje
 • Mbështetja nga Microsoft ofron përditësime dhe burime të vazhdueshme

Bëhu një Testues Softuerësh dhe hidh hapin e parë në rrugëtimin drejt IT.

Software Tester

Eksperiencë praktike
në klasë

Çfarë përfshin kursi?

 • 3 muaj trajnim intensiv nga zero
 • Mësim i bazuar në praktikë programimi
 • Projekte praktike për portofol
 • Kurrikulë ndërkombëtare
 • Klasa fizike në fundjavë
 • Financim nga AKPA & AADF

Pse të zgjedhësh kursin e Software Tester?

 • Një pikënisje e shkëlqyer për individë pa eksperiencë
 • Mundësi e mirë për zhvillim të mëtejshëm profesional
 • Fleksibilitet oraresh në pozicionet e punës
 • Proces më i lehtë punësimi edhe për profilet Junior

Kursi i Python është zgjedhja më e mirë për fillestarët në programim.

Python

Eksperiencë praktike
në klasë

Çfarë përfshin kursi?

 • 7 muaj trajnim intensiv duke nisur nga bazat
 • Trajnerë të fushës me eksperiencë
 • Projekte të vlefshme për portofolin
 • Kurrikulë ndërkombëtare
 • Klasa fizike në fundjavë
 • Financim nga AKPA & AADF

Pse të zgjedhësh kursin e Python?

 • Gjuha më e thjeshtë  për t’u mësuar nga fillestarët
 • Teknologjia kryesore për analiza të dhënash dhe inteligjencë artificiale
 • Mundësi të larta punësimi në fusha të ndryshme të teknologjisë
 • Mbështetje e madhe nga zhvilluesit globalë

Motorri i Transformimit Teknologjik

DevOps

Eksperiencë praktike
hibride

Çfarë përfshin kursi?

 • 6 muaj trajnim intensiv
 • Trajnerë të fushës me eksperiencë
 • Projekte të vlefshme për portofolin
 • Kurrikulë ndërkombëtare
 • Klasa hibride gjatë javës & fundjavës
 • Financim nga AKPA & AADF

Pse të zgjedhësh kursin e DevOps?

 • Profesionistët e DevOps kanë mundësi të mëdha punësimi
 • Përmirëson bashkëpunimin midis zhvilluesve dhe skuadrave operacionale
 • Automatizon detyra të përsëritura për efikasitet maksimal
 • Hapi yt i radhës në karrierën e IT

Siguria kibernetike është kyçi për mbijetesë në Epokën e Të Dhënave.

Cyber Security

Eksperiencë praktike
hibride

Çfarë përfshin kursi?

 • 10 muaj trajnim intensiv
 • Trajnerë të fushës me eksperiencë
 • Projekte të vlefshme për njohuri praktike
 • Kurrikulë ndërkombëtare
 • Klasa hibride gjatë javës & fundjavës
 • Financim nga AKPA & AADF

Pse të zgjedhësh kursin e Cyber Security?

 • Çelësi për barrierën e mbrojtjes së të dhënave
 • Ndërsa teknologjia zhvillohet, kërkesat rriten me shpejtësi
 • Mundësi punësimi si mbrojtës të sulmeve, inxhinierë, analistë risku, etj
 • Kërkesa nga kompanitë, institucionet qeveritare dhe organizatat e tjera

Zgjidh shërbimin që të përshtatet

Eksploroni shërbimet tona shtesë falas për t’ju ndihmuar të zgjidhni rrugën e duhur të karrierës.

Webinar Falas

Zgjidh të ndjekësh një webinar falas dhe informohu mbi mundësitë e karrierës që teknologjia të ofron.

datat e webinareve

Këshillim Karriere

Regjistrohu për një seancë këshillimi karriere falas dhe ne do të të ndihmojmë të zgjedhësh teknologjinë e duhur.

regjistrohu

Testi i karrierës

Bëj këtë testim logjik dhe zbulo se cila është teknologjia që mund të të përshtatet.

dua të bëj testin

Dua një konsultë

Përcakto një orë dhe datë ku mund të të telefonojmë dhe të të japim të gjithë informacionet e nevojshme.

dua të telefonohem

Kush jemi ne?

Akademia jonë është këtu për t’ju ndihmuar në rrugën tuaj drejt karrierës së ëndrrave në IT.

Pavarësisht nëse jeni të interesuar për testim, programim, ose DevOps apo siguri kibernetike, ne ofrojmë kurse për çdo profil, përfshirë ata pa background në IT. Falë trajnerëve tanë të kualifikuar dhe me përvojë, kurset tona të IT-së janë të një niveli shumë të lartë, të vlerësuara nga shumë kompani IT.

Gjatë 10 viteve të fundit, kemi trajnuar me sukses mbi 10,000 studentë që tashmë kanë gjetur punësim në industrinë e IT-së.

Shiko të gjithë kurset tona

Mësoni rreth historive të të diplomuarëve tanë

Një nga investimet më të mira që kam bërë për veten ishte ndjekja e kursit “Java from scratch” pranë Software Development Academy. Nëse je i fokusuar në mësimin e një gjuhe të re programimi dhe dëshiron të kesh mundësi punësimi pranë kompanive më në zë në Shqipëri mos hezito të regjistrohesh pranë kësaj akademie.

Melisa Huta Kursi “Java from Scratch”
Reviews stars

Nga SDA arrita të merrja përgatitjen e duhur teorike dhe praktike në Software Testing nga trajnerët më të mirë në vend. Përkushtimi i të gjithë stafit dhe në periudhën pas graduimit ka qenë i vazhdueshëm, gjë e cila është për t’u vlerësuar. Përfundimisht e rekomandoj SDA për çdokënd që dëshiron të hedhi hapat e parë në fushën e IT.

Rea Lybeshari Kursi “Software Tester”
Reviews stars

Tek SDA gjeta profesionin që kisha dashur dhe mësova shumë rreth Software Testerit. Ishte një përvojë që me rriti profesionalisht dhe më bëri një ndikim të madhë në ndryshimin e karrierës time. Çdo njeri që ka ambicje në jetë, që dëshiron të rritet profesionalisht apo të ndryshoj të ardhmen e tij vendi i duhur është SDA.

Ornel Molla Kursi “Software Tester”
Reviews stars

Si studente e Informatikës, në universitete mësonim vetëm pjesën teorike dhe kisha mjaft boshllëqe në pjesën praktike, kështu që nisa të kërkoja për kurse programimi. Më sugjeruan SDA dhe pasi pashë programin gjithpërfshirës të kursit vendosa të regjistrohem. Trajnerët ishin shumë të përgatitur dhe na kanë ndihmuar shumë me njohuritë praktike. Pas përfundimit të kursit ndihem shumë më e sigurt në aftësitë e mia në programim. Shumë kompani në të cilat kam aplikuar, kanë shprehur një vlerësim maksimal për certifikimin e SDA duke më klasifikuar kështu si një ndër aplikantet më me prioritet për tu bërë pjesë e stafit të tyre.

Aleksia Bega Kursi “Java from Scratch”
Reviews stars