Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Programi kombëtar

“Aplikime për kurse Profesionale me mbështetje Financiare”

Tashmë keni mundësinë të ndiqni cilindo nga kurset tona me financim nisur nga 50% e vlerës.

APLIKO tani!

Vëmendje

Ofrohen dy lloje subvencionesh si më poshte:

Deri në 100%:

Për punëkërkuesit e papunë të regjistruar, të cilët do të ndjekin një kurs profesional.

Deri në 50%:

Për punëkërkuesit e tjerë të regjistruar apo studentët, të cilët do të ndjekin një kurs profesional.

Për të aplikuar, duhet të ndiqni hapat e mëposhtëm:

 1. Pasi të përzgjidhni statusin tuaj, në fushën e përzgjedhjes së kursit profesional, zgjidhni kursin/teknologjinë që dëshironi të ndiqni

 2. Në fushën e dytë duhet të dalë ofruesi i kursit profesional “QENDRA PROTIK – SDA Albania by Protik”

 3. Bëni Submit aplikimin dhe prisni telefonatën tonë brenda 7 ditësh

AADF ofron bursa studimi edhe në rastet kur aplikuesi përfiton 50% subvencion nga AKPA (50% subvencion + bursë studimi që varion 10-40% të vlerës së mbetur)

APLIKO tani!

Bursat e ofruara nga AADF

Tirana

250€

Durrës

360€

Fier

410€

Korçë

410€

Elbasan

510€

Vlorë

510€

Berat

610€

Gjirokastër

510€

Shkodër

500€

Kukës

Dibër

Lezhë

Fillo të mësosh dhe paguaj kursin me këste

Mos prit për një moment më të mirë. Vepro tani dhe mos u shqetëso për financat e tua. Nëse dëshiron, mund të paguash kursin me këste. Në SDA të ofrojmë opsione.

Do të përfitosh një nga bursat tona të limituara?

Apliko tani!

Si funksionon? Thjeshtë!

 1. Apliko për kursin

  Nëse tashmë e di se çfarë është teknologjia për ty, apliko për kursin e zgjedhur. Dhe nëse ende ke dyshime … vetëm guxo dhe apliko 😉 Ne do të të lidhim me një këshilltar karriere. Do të jetë një bisedë e dobishme për ty! Do të jesh i sigurt se më e mira do të vijë!

 2. Zgjidh kursin dhe mënyrën e pagesës

  Koha për detaje! Ne do t’i përcaktojmë gjatë bisedës telefonike. Para nënshkrimit të marrëveshjes do bihem dakort dhe për mënyrën e pagesës.

 3. Vendos rripin e sigurimit!

  Aventura juaj e IT fillon në 3 … 2 … Pjesa e fundit është që edhe nëse kursi yt fillon nesër, ti do të paguash vetëm këstin e parë!

Apliko për bursë tani