Bëhuni një trajnues

Ndryshoni të ardhmen e IT-së me ne – Bëhuni një instruktor!

Mësoni zhvilluesit e ardhshëm në qytetin tuaj dhe ndihmojini ata të fitojnë aftësi të reja. Nëse jeni një zhvillues me përvojë, me pasion për mësimdhënien dhe ndarjen e njohurive – kjo është për ju!

Qëllimi ynë është të ndihmojmë njerëzit të transformojnë jetën e tyre profesionale dhe të fillojnë karriera të reja në IT. Ne besojmë se të gjithë mund të bëhen programues për sa kohë që janë vërtet të interesuar në sektorin e teknologjisë.  Bashkohuni me ne për të ndihmuar inovatorët e ardhshëm të ndjekin ndryshimin e tyre në karrierë.

Pse të japësh mësim në SDA?

 Bashkojuni një kompanie globale me një rrjet të madh zhvilluesish me përvojë

 Keni akses në materialet më të mira të trajnimit dhe krijoni materiale të reja

 Ndani njohuritë tuaja dhe përmirësoni aftësitë tuaja udhëheqëse dhe personale

Si ju shpërblejmë?

Komunitet i fortë

Bëhuni pjesë e një rrjeti ndërkombëtar instruktorësh. Shkëmbeni njohuri, përvojë dhe reagime. Rritni markën tuaj personale në industri.

Mprehja e aftësive

Si instruktor, ju do të përmirësoni aftësitë tuaja drejtuese, të folurit në publik dhe aftësitë e mësimdhënies. Ne do t’ju pajisim me mjetet e nevojshme dhe do të ndajmë vazhdimisht mendime.

Zgjeroni horizontet tuaja

Bëhuni një specialist me portofol më të gjerë falë materialeve tona online të disponueshme për kur t’i dëshironi. Trajnoni aftësitë tuaja të menaxhimit dhe trajnimit.

Workshop-e emocionuese

Shfrytëzoni workshop-et tona origjinale për instruktorë dhe shikoni se si të qenurit një instruktor mund të pasurojë karrierën tuaj.

 

Orari fleksibël

Ju vendosni se çfarë dhe kur të jepni mësim. Nuk ka nevojë të hiqni dorë nga puna juaj e përditshme. Me mënyrat tona të mësimdhënies në fundjavë, ju mund të jepni lehtësisht mësim në kohën tuaj të lirë.

Si punësojmë?

 1. Aplikoni

  Aplikoni në website-in tonë ose rrjetet tona sociale

 2. Bisedoni me ekipin tonë

  Flisni me ekipin tonë dhe na tregoni për qëllimet dhe përvojën tuaj

 3. Diskutoni detajet teknike

  Diskutoni detajet teknike me specialistin tonë

 4. Bëhuni instruktor

  Bëhuni instruktor dhe zgjidhni lëndët që dëshironi të jepni

 5. Mësoni klasën tuaj

  Jepini mësim klasës suaj, frymëzoni të tjerët dhe ndihmojini ata të ndjekin karrierën e tyre të ëndrrave

Bëhuni instruktor – Aplikoni!