Zgjeroni horizontin tuaj me një takim informues falas

Regjistrohuni për një takim informues falas
për të mësuar më shumë rreth metodës tonë unike të mësimdhënies, eksploroni programin
e kursit, dhe shikoni se si ne i përgatisim të diplomuarit tanë për të hyrë në sektorin
e IT-së.

Regjistrohuni tani

Python

Dëshironi të punoni me gjigantë të teknologjisë apo startup-e inovative? Regjistrohuni për një takim informues falas për të mësuar më shumë rreth metodës sonë unike të mësimdhënies.

meso me shume

vjen së shpejti

Python

Dëshironi të punoni me gjigantë të teknologjisë apo startup-e inovative? Regjistrohuni për një takim informues falas për të mësuar më shumë rreth metodës sonë unike të mësimdhënies.

meso me shume

vjen së shpejti

Java

Më e kërkuara nga punëdhënësit dhe më e përhapura midis zhvilluesve. Regjistrohuni për një takim informues falas për të mësuar më shumë rreth metodës sonë unike të mësimdhënies.

meso me shume
 • data
  03.11
  Ora
  18:00
  lloji
  webinar
  forma
  online
  merr pjese close modal


  • data
   16.11
   Ora
   18:00
   lloji
   webinar
   forma
   online
   merr pjese close modal


   Java

   Më e kërkuara nga punëdhënësit dhe më e përhapura midis zhvilluesve. Regjistrohuni për një takim informues falas për të mësuar më shumë rreth metodës sonë unike të mësimdhënies.

   meso me shume
   • data
    03.11
    Ora
    18:00
    lloji
    webinar
    forma
    online
   • data
    16.11
    Ora
    18:00
    lloji
    webinar
    forma
    online

   JavaScript

   JavaScript është tani një nga gjuhët e programimit me rritjen më të shpejtë dhe më e dëshiruara që përdoret në zhvillimin e web-it dhe më gjerë. Regjistrohuni për një takim informues falas për të mësuar më shumë rreth metodës sonë unike të mësimdhënies.

   meso me shume

   vjen së shpejti

   JavaScript

   JavaScript është tani një nga gjuhët e programimit me rritjen më të shpejtë dhe më e dëshiruara që përdoret në zhvillimin e web-it dhe më gjerë. Regjistrohuni për një takim informues falas për të mësuar më shumë rreth metodës sonë unike të mësimdhënies.

   meso me shume

   vjen së shpejti

   Software Tester

   A doni të bëni një ndryshim dhe të ndikoni në cilësinë e software-it? Bëhuni një testues i software-it dhe përparoni në karrierën tuaj në një ekip emocionues të Sigurimit të Cilësisë. Regjistrohuni për një takim informues falas për të mësuar më shumë rreth metodës sonë unike të mësimdhënies.

   meso me shume

   vjen së shpejti

   Software Tester

   A doni të bëni një ndryshim dhe të ndikoni në cilësinë e software-it? Bëhuni një testues i software-it dhe përparoni në karrierën tuaj në një ekip emocionues të Sigurimit të Cilësisë. Regjistrohuni për një takim informues falas për të mësuar më shumë rreth metodës sonë unike të mësimdhënies.

   meso me shume

   vjen së shpejti

   Si japim mësim

   Ne sigurohemi që kurset tona të përqendrohen në atë që ka më shumë rëndësi: mësime dhe seanca të drejtpërdrejta me instruktorët tanë profesionistë.

   2 herë / javë

   Orët e mësimit zhvillohen në fundjavë, të shtunë dhe të dielë

   Gjatë gjithë kohës

   Një koordinator projekti i dedikuar ju ndihmon gjatë periudhës së kursit

   2 herë / kurs

   Projekte praktike që kontrollojnë ecurinë tuaj

   Çfarë mund të mësoni

   Programi i kursit

   Eksploroni programin e kursit tonë në detaje dhe mësoni më shumë rreth të gjitha përfitimeve që ne ofrojmë

   Njohuri praktike

   Shihni se si ne inkurajojmë zhvillimin e aftësive praktike gjatë kursit

   Seanca pyetje-përgjigje

   Merrni përgjigje për të gjitha pyetjet tuaja në lidhje me kursin, stilin tonë të mësimdhënies dhe të diplomuarit tanë

   Eksploroni kurset tona

   close modal