Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Një seminar falas për t’i dhënë formë të ardhmes tuaj

Bashkohuni në seminarin tonë FALAS në Tiranë dhe mëso bazat praktike mbi teknologjinë në të cilën je i interesuar nga ekspertët e industrisë.

Kontrollo datat e takimeve

Çfarë është një seminar?

Takim fizik

Qendra Protik

Rruga Papa Gjon Pali II, Nr. 3

Tirane

Sa zgjat takimi?

Ju duhet të rezervoni 3 orë:

18:00 – 21:00

Çfarë do t’ju duhet gjatë seminarit?

Sigurohuni që të merrni një laptop me vete, ai do të jetë absolutisht i nevojshëm për pjesën praktike.

Sigurisht, mos harroni të keni një humor pozitiv! 😉 Ju pret një aktivitet i veçantë!

A kërkohet ndonjë njohuri programimi?

Absolutisht jo! Do të mësoni gjithçka gjatë takimit.

Pjesa më e rëndësishme do të jetë kurioziteti juaj! Ekspertët dhe këshilltari ynë për karrierë do të jenë të lumtur t’u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja.

Gjithçka që duhet të bëni është: pyesni, pyesni, pyesni!

Kontrolloni kur do të jetë seminari praktik i radhës

 • data
  25.06
  Ora
  18:00
  lloji
  demo lesson
  qyteti
  Tirane
  merr pjese close modal

  • data
   26.06
   Ora
   18:00
   lloji
   demo lesson
   qyteti
   në klasë
   merr pjese close modal

   Ky event tashmë ka përfunduar. Plotësoni të dhënat tuaja për t’u kontaktuar nga skuadra jonë mbi detajet.

   Ky event tashmë ka përfunduar. Plotësoni të dhënat tuaja për t’u kontaktuar nga skuadra jonë mbi detajet.