Le te bisedojme.
Së bashku, ne do të zgjedhim një rrugë karriere që ju përshtatet.

Konsultim individual, falas në kohëzgjatje 30 minuta

Le të flasim për predispozitat dhe interesat tuaja. Një karrierë e re është në majë të gishtave, por motivimi dhe përvoja juaj e mëparshme përbëjnë bazën e arsyeshme për të zgjedhur drejtimin e duhur në ndryshimin e rrugës suaj të karrierës. Ne do t’ju ndihmojmë të identifikoni më të mirën.

Dua të flas

Kur duhet të na telefononi?

  1. Nuk jeni të kënaqur me punën tuaj.

  2. E keni arritur tavanin financiar në punën tuaj aktuale.

  3. Industria juaj vazhdon të vuajë nga pandemia dhe e ardhmja e saj është e pasigurt.

  4. Për shumë vite keni pritur për një promovim që nuk po vjen.

  5. Çdo javë humbisni shumë orë duke qëndruar në bllokim trafiku sepse kompania juaj nuk lejon punën në shtëpi.

  6. Ju fitoni shumë pak për të jetuar sic dëshironi dhe jeni të tmerruar nga rritja e inflacionit.

Po, kam nevojë për një ndryshim në karrierë

Unë dua të flas

Si do të duket biseda

Rezervoni një intervistë

Nga kalendari që kemi përgatitur, zgjidhni datën e intervistës që është më e përshtatshme për ju.

Rrjedha e bisedës

Gjatë intervistës do të bëjmë me ju një test të predispozicionit profesional. Ne do të flasim për punën tuaj aktuale dhe mundësitë e reja.

Rezultati

Rezultati i testit do të jetë informacion se cila teknologji në botën e IT do t’iu përshtatej më mirë.

Detajet

Takimi me ne zgjat rreth 30 minuta dhe është plotësisht falas.

Mos hezitoni!

Çfarë thonë njerëzit që guxojnë?

„Orët mësimore më dhanë përparësinë e të paturit një nivel kuptueshmërie më të lartë rreth zhvillimit të Software-it dhe detajeve të lidhura me të si pjesë e një sistemi më të madh”.

Gabor Gyarmati

„Trajnuesit e SDA janë shumë të përgatitur dhe do të jenë aty për t’ju ndihmuar gjatë gjithë kursit, por kjo punë përfshin një proces të vazhdueshëm të të mësuarit dhe ju duhet të mësoni se si të mësoni :)”.

Adina Dumitrescu

„Pashë që organizohej një takim informues nga SDA dhe ishte më herët se ai që kisha planifikuar, kështu që vendosa të shkoj. Takimi më pëlqeu shumë, ishte vërtet argëtues dhe bindës dhe e nënshkrova kontratën menjëherë. Vendimi më i mirë që kam marrë!”.

Sindija Lūsīte

„Nëse do të zgjidhja se cila është vlera më e lartë që kam fituar në sajë të akademisë, nuk do të isha në gjendje të zgjidhja midis vlerës njerëzore apo vlerës teknike, sepse në botën e IT-së këto të dyja janë të pandara, dhe në të dyja, SDA ka arritur të tejkalojë vetveten”.

Levente Szilveszter

Të diplomuarit tanë punojnë në këto kompani

Po, kam nevojë për një ndryshim në karrierë

Unë dua të flas
close modal
Ky website përdor cookies.

Duke përdorur këtë website ju bini dakord të përdorni cookies. Mëso më shumë.

Po, jam dakord