Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Test Aftësie

Mirëserdhët, programues i së ardhmes!

A doni të testoni potencilain tuaj për programim? Ju jeni në vendin e duhur. Testet e mëposhtme janë të ndërtuara për të vlerësuar aftësitë tuaja në logjikë, mendimin shkak-pasoje, aftësitë analitike, ndjeshmërinë ndaj detajeve dhe fleksibilitetin.

Jeni gati? Paçi fat!


Emër dhe Mbiemër*
Email*
Telefoni*
Qyteti*