Webinar Falas – Python

Nuk është e nevojshme të jesh në Slytherin për të mësuar rreth të folurit të gjarpërinjve

Regjistrohu për një webinar, shiko nëse Python është për ty dhe zbulo se si të futesh në industrinë e IT.

Python është gjuha e programimit që konsiderohet më e lehta dhe rekomandohet veçanërisht për fillestarët.

Regjistrohu për një webinar falas dhe zbulo nëse Python është për ty.

Unë jam duke u regjistruar për webinar

Datat dhe orët e webinarit

 • data
  13.02
  Ora
  18:00
  lloji
  webinar
  qyteti
  online – Tirana
  merr pjese close modal


  • data
   22.02
   Ora
   18:00
   lloji
   webinar
   qyteti
   online – Tirana
   merr pjese close modal


   Çfarë do të mësoni në webinar?

   1. Si duket tregu i punës në IT?

    Gjatë takimit do të mësoni se si duket tregu i punës në IT në Shqipëri dhe në mbarë botën. Do të mësoni për përfitimet e hyrjes në industrinë e IT.

   2. Njihuni me teknologjinë e zgjedhjes suaj

    Do të mësoni se çfarë është frontend & backend dhe si të bëheni një Zhvillues Junior Python.

   3. Do të mësoni për programin e kursit

    Do të mësoni se çfarë do të mësoni në kurs, do të mësoni rreth mjeteve të punës së Zhvilluesit të Python. Ne do t’ju prezantojmë me paketat e disponueshme të kurseve dhe opsionet e financimit. Ju zgjidhni opsionin që ju përshtatet më së miri.

   Pse duhet të zgjidhni Python?

   Gjuha më e thjeshtë e programimit

   Python konsiderohet si një nga gjuhët më të thjeshta të programimit. Rekomandohet veçanërisht për njerëzit që hedhin hapat e tyre të parë në IT. Do të mësoni të kodoni shpejt dhe do të fitoni motivim për të mësuar më tej.

   Fleksibiliteti

   Python është një gjuhë jashtëzakonisht fleksibël. Kjo ju lejon të provoni gjëra të reja herë pas here. Nuk është e nevojshme t’i përmbaheni një kornize të ngurtë si me gjuhët e tjera të programimit. Kjo e bën më të lehtë mësimin dhe përdorimin në situata të ndryshme.

   Pastërtia e kodit

   Python u zhvillua në atë mënyrë që kodi i shkruar të jetë i pastër dhe transparent. Kjo i lejon programuesit të kontrollojë shpejt strukturën e kodit dhe ta kuptojë atë.

   Një treg i hapur pune

   Tregu i punës është i hapur për ju. Kompani të tilla si Facebook, Netflix dhe NASA po përdorin Python! Ka vërtet shumë kompani që përdorin këtë gjuhë. Gjetja e një pune nuk duhet të jetë aspak e vështirë. Në fillim të karrierës suaj, ju mund të fitoni rreth 650 euro.

   Nuk do të ketë kohë më të mirë!

   Hyni në industrinë e IT, jetoni në paqe dhe mos u shqetësoni më për paratë.

    

   Unë jam duke u regjistruar për webinar

   A ke ditur atë …

   sipas raportit të Just Join IT, paga mesatare e Zhvilluesit të Python është 1000 EUR?

   sipas indeksit TIOBE Python është lider midis gjuhëve të programimit?

   Python i detyrohet per emrin e tij shfaqjes televizive të njohur në vitet ’70 të quajtur “Monthy Python’s Flying Circus”?

   Ndryshimi juaj në tre hapa

   Qetësojeni mendjen – tashmë e keni në vete

   Keni frikë se nuk mund ta përballoni dhe se testimi është magji e zezë për ju? Relaksohuni. Ju dini më shumë sesa mendoni. Ne do t’ju mësojmë gjithçka nga themeli duke përdorur përvojën që keni tashmë. Kjo është receta jonë sekrete për sukses.

   Unë jam duke u regjistruar për webinar

   Apo po kërkon diçka ndryshe?