Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Faqja e shtypit

Dëshironi të shkruani për ne dhe si i ndihmojmë mijëra njerëz të ndryshojnë karrierën në sektorin e teknologjisë?

Këtu është gjithçka që ju nevojitet!

Eksploroni këtë faqe për të mësuar se çfarë shkruajnë mediat për ne dhe shkarkoni një paketë gjithëpërfshirëse.

merrni paketën e shtypit

Na kontaktoni

Nëse jeni anëtar i medias dhe dëshironi të na kontaktoni, ju lutemi dërgoni një email në

Get the pack 5 mb