Si mund të financosh kursin?

Merr deri në 30% ulje të kursit falë bursës. Përdor mundësinë tënde të vetme për të transformuar karrierën.

apliko tani

Fillo të mësosh dhe paguaj kursin me këste

Mos prit për një moment më të mirë. Vepro tani dhe mos u shqetëso për financat e tua. Nëse dëshiron, mund të paguash kursin me këste. Me qetësi.

Bursat e ofruara nga AADF

Early Bird

Për ata që aplikojnë të parët

Rural Areas

Për ata që vinë nga zona jashtë Tirane

Unemployed

Për ata që nuk janë në punë

GPA>9

Për studentët e universitetit që e kanë mesataren mbi 9

Change your career

Për ata që duan të ndryshojnë profesionin

Women in tech

Për femrat që punojnë në teknologji

Do të përfitosh një nga bursat tona të limituara?

Apliko tani!

Si funksionon? Thjeshtë!

 1. Apliko për kursin

  Nëse tashmë e di se çfarë është teknologjia për ty, apliko për kursin e zgjedhur. Dhe nëse ende ke dyshime … vetëm guxo dhe apliko 😉 Ne do të të lidhim me një këshilltar karriere. Do të jetë një bisedë e dobishme për ty! Do të jesh i sigurt se më e mira do të vijë!

 2. Zgjidh kursin dhe mënyrën e pagesës

  Koha për detaje! Ne do t’i përcaktojmë gjatë bisedës telefonike. Para nënshkrimit të marrëveshjes do bihem dakort dhe për mënyrën e pagesës.

 3. Vendos rripin e sigurimit!

  Aventura juaj e IT fillon në 3 … 2 … Pjesa e fundit është që edhe nëse kursi yt fillon nesër, ti do të paguash vetëm këstin e parë!

Apliko për bursë tani


  Ky website përdor cookies.

  Duke përdorur këtë website ju bini dakord të përdorni cookies. Mëso më shumë.

  Po, jam dakord