Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Heading lorem ipsum

Big paragraph lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Content lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Necessitatibus minima, consectetur alias voluptatem ad modi culpa inventore minus atque. Eum odit, tenetur sunt commodi repellendus rem distinctio nam placeat. Suscipit!

Të gjitha kurset e Janarit me 36% ulje!

Jepni të dashurit tuaj dhurata magjike këto Festa, por mos harroni për veten tuaj. Ju gjithashtu meritoni një dhuratë të veçantë, dhe aq më tepër, një dhuratë që do t’ju qëndrojë për një kohë të gjatë. Kjo është arsyeja pse ne kemi përgatitur për ju një zbritje prej 36% në çdo kurs në ofertën tonë. Kështu që ju mund të kurseni deri në 700 EURO!

Si të përfitoni nga oferta?

 1. Jetoni në Kukës?

  Nëse jeni banor në Kukës, nuk ka kërkesa që duhet të plotësoni. Të gjithë mund të aplikojnë!

 2. Na dërgoni formularin

  Regjistrohu për kursin përmes formularit dhe ne do të organizojmë një takim me një këshillues karriere për një intervistë

 3. Bëhuni pjesë e kursit për vetëm 200 euro

  Nëse e kaloni me sukses intervistën e përzgjedhjes, Help Albania + Swiss Contact do të mbulojë 1720 € nga çmimi origjinal i kursit. Sigurisht, ju do të paguani vetëm 200 euro në tre këste!

  Bëhu i shpejtë, ka vetëm 15 vende në dispozicion!

Regjistrohu për kursin

Nëse ëndërroni për një karrierë në industrinë e IT, kjo ofertë është për ju. Mund të filloni të punoni dhe të fitoni si Zhvillues Java vetëm brenda pak muajsh. Kontrolloni kur kurset janë të disponueshme:

 • data
  01.04
  ditët
  çdo ditë
  qyteti
  online
  orë mësimi
  çmimi
  aplikoni tani close modal

  Histori suksesi të të diplomuarve tanë

  Një nga investimet më të mira që kam bërë për veten ishte ndjekja e kursit “Java from scratch” pranë Software Development Academy. Nëse je i fokusuar në mësimin e një gjuhe të re programimi dhe dëshiron të kesh mundësi punësimi pranë kompanive më në zë në Shqipëri mos hezito të regjistrohesh pranë kësaj akademie.

  Melisa Huta Java Course

  Vendosa gjithë besimin tim tek SDA në momentin që u rregjistrova në kursin e parë për Python që ata ofronin, pa asnjë mënyrë për të kuptuar nëse do ishte sukses apo jo. Edhe pse vazhdoj studimet për Informatike, investimi për gati 8 muaj në SDA ishte gjëja e duhur për të më bërë të kuptoja sa shumë gjëra kisha akoma për të mësuar. Falë përgatijes që mora në kurs arrita të filloja punë në industri.

  Andi Cuku Python Course

  Nga SDA arrita të merrja përgatitjen e duhur teorike dhe praktike në Software Testing nga trajnerët më të mirë në vend. Përkushtimi i të gjithë stafit dhe në periudhën pas graduimit ka qenë i vazhdueshëm, gjë e cila është për t’u vlerësuar. Përfundimisht e rekomandoj SDA për çdokënd që dëshiron të hedhi hapat e parë në fushën e IT.

  Rea Lybeshari Software Tester

  Tek SDA gjeta profesionin që kisha dashur dhe mësova shumë rreth Software Testerit. Ishte një përvojë që me rriti profesionalisht dhe më bëri një ndikim të madhë në ndryshimin e karrierës time. Çdo njeri që ka ambicje në jetë, që dëshiron të rritet profesionalisht apo të ndryshoj të ardhmen e tij vendi i duhur është SDA.

  Ornel Molla Software Tester

  Si studente e Informatikës, kisha venë re se në universitete mësonim vetëm pjesën teorike dhe shikoja që kisha mjaft boshllëqe në pjesën praktike, kështu që nisa të kërkoja për kurse programimi. Më sugjeruan SDA dhe pasi pashë programin gjithpërfshirës të kursit vendosa të regjistrohem. Kjo gjë më bëri të shikoja programimin me një sy tjetër dhe të më tërrhiqte shumë më shumë pasi po vija në funksion të gjitha njohuritë e mija. Pedagogët ishin shumë të përgatitur dhe na kanë ndihmuar shumë duke ndarë eksperiencën e tyre me ne si dhe duke na treguar se si funksionon kjo fushë në jetën reale. Pas përfundimit të kursit ndihem shumë më e sigurt në aftësit e mia në programim. Shumë kompani të ndryshme në të cilat kam aplikuar, kanë shprehur një vlerësim maksimal për diplomen e SDA duke më klasifikuar kështu si një ndër aplikantet më me prioritet për tu bërë pjesë e stafit të tyre.

  Alekisa Bega Java Course