Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Nëse jo tani, atëherë kur?

75% e kompanive në BE raportojnë vështirësi në gjetjen e një specialisti IT. Ky është shansi juaj për një të ardhme më të mirë që nuk mund ta humbisni!

Filloni karrierën tuaj në IT

Mund të mbështeteni në fitime të tilla në IT

Në këtë industri, nuk mund të ankohesh për të ardhura të ulëta. Pagat në IT po rriten çdo vit. Në vitin 2022, ato u rritën me 15% në pozicionet e reja, 24% në pozicionet e mesme dhe 28% në pozicionet e larta.

Zhvillues Junior

pas një kursi programimi

Zhvillues Mesatar

pas 2-3 vitesh punë

Zhvillues Senior

pas 5 vitesh punë

Hidhni hapin e parë dhe filloni karrierën tuaj me një takim të thjeshtë!

Kontrolloni datat e webinarëve tanë të ardhshëm falas, zgjidhni atë që ju përshtatet dhe bashkohuni në takimin online. Eksperti ynë do të shpjegojë se cilën rrugë teknologjike të zgjidhni dhe çfarë ju pret në të ardhmen e afërt.

Hidhni hapin e parë. Mos prisni që të tjerët t’ju mposhtin për të.

mëso më shumë

Perspektivat e IT në Evropë dhe Poloni

Ende hezitoni? Keni dyshime nëse vitet e ardhshme do të favorizojnë ende industrinë e IT? Apo ndoshta keni dëgjuar mendime se tregu për shërbimet e programuesve dhe specialistëve të IT-së do të tkurret? Hidhini një sy numrave dhe shihni se IT do të ketë nevojë ende për miliona ekspertë në dekadën e ardhshme. Mos e humbisni këtë mundësi dhe përfitoni para se të tjerët ta bëjnë në vendin tuaj.

  1. 20 000 000

    Ja sa specialistë të IT-së do të nevojiten në Bashkimin Evropian deri në vitin 2030

  2. 75%

    Kjo është përqindja e kompanive në Bashkimin Evropian që përdorin teknologji të avancuara Cloud/AI/Big Data deri në vitin 2023

  3. 161 000 000 000 EUR

    Ja sa para do të shpenzohen për dixhitalizimin dhe inovacionin në tregun e BE-së deri në vitin 2027

Bashkohuni me mijëra të diplomuar të kënaqur të akademisë tonë

Ne jemi Akademia e Zhvillimit të Softuerit dhe prej vitesh kemi ndihmuar me sukses mijëra njerëz të gjejnë një punë ëndrrash në industrinë e IT. Mendoni se është koha për të bërë disa ndryshime në jetën tuaj? SDA është vendi i përshtatshëm për nevojat tuaja.

Akademia jonë u krijua nga pasioni për mësimdhënien dhe industrinë e IT. Ne besojmë se çdokush mund të punojë në industrinë e teknologjisë. Për ta bërë këtë, nuk ju nevojitet me domosdoshmëri një diplomë në shkenca kompjuterike. Të diplomuarit tanë janë prova më e mirë se ju mund të jeni kushdo që dëshironi në çdo moment të jetës tuaj. Sot ata përmbushin veten si Programues, Dizajnues UX/UI ose Testues Softuerësh. Bashkohuni me ta dhe filloni të punoni në një industri të qëndrueshme dhe të mirëpaguar të së ardhmes!

4.7/5

385 vlerësime

4.7/5

384 vlerësime

4.69/5

333 vlerësime

Ke pyetje? Kontakto me ne!