Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Webinar Falas – Data Science

Investo në të dhëna!

Zgjidh profesionin më seksi të shekullit të 21-të dhe vendos kushtet e punës!

Merr pjesë në një webinar falas dhe shiko nëse Data Science është për ty!

Unë dua të di më shumë

Ky event tashmë ka përfunduar. Plotësoni të dhënat tuaja për t’u kontaktuar nga skuadra jonë mbi detajet.

Çfarë do të mësoni në webinar?

  1. Si duket tregu i punës në IT?

    Gjatë takimit do të mësoni se si duket tregu i punës në IT në Poloni dhe në mbarë botën. Do të mësoni për përfitimet e hyrjes në industrinë e IT.

  2. Njihuni me teknologjinë e zgjedhjes suaj

    Zbulo se çfarë është Shkenca e të Dhënave dhe si të bëhu një shkencëtar i ri i të dhënave.

  3. Do të mësoni për programin e kursit

    Do të mësosh për kursin, do të mësosh rreth veglës së punës Junior Data Scientist. Ne do t’ju prezantojmë me paketat e disponueshme të kurseve dhe opsionet e financimit. Ju zgjidhni opsionin që ju përshtatet më së miri.

A është Shkenca e të Dhënave për ju?

A ju pëlqen të analizoni të dhënat?

Puna e një shkencëtari të të dhënave kryesisht përfshin analizimin e të dhënave. Ky person i kthen të dhënat në informacion konkret. Duke vepruar kështu, ai ose ajo është në gjendje të parashikojë, por edhe të rekomandojë zbatimin e veprimeve dhe procedurave të duhura.

A ju pëlqen të flisni me njerëzit?

A ju? Kjo është e mrekullueshme! Në këtë punë, aftësitë e komunikimit janë shumë të rëndësishme. Nëse dini të manovroni argumentet dhe gjeni gjithmonë një mënyrë për të treguar vizionin tuaj – do t’ia dilni shumë mirë!

A ju pëlqen të zgjidhni enigma?

Nëse po, shkëlqyeshëm! Një shkencëtar i të dhënave zgjidh shumë enigma në punën e tij. Ai ose ajo shpesh kërkon zgjidhjet e duhura, optimale për biznesin e tij. Të dhënat janë informacion kyç, dhe është Shkencëtari i të Dhënave ai që e interpreton atë.

A keni tendencë të bëni pyetje në dukje budallaqe?

Të gjitha indikacionet janë se Shkenca e të Dhënave është drejtimi në të cilin do të ndiheni përfundimisht si një peshk në ujë! Në këtë punë, pyetjet janë një parakusht. Kërkoni njerëz të ndryshëm nga ju dhe flisni për ide. Lëreni mendjen tuaj të endet. Ka metodë në çmenduri.

Nuk do të ketë kohë më të mirë!

Hyni në industrinë e IT, jetoni në paqe dhe mos u shqetësoni më për paratë.

 

Unë jam duke u regjistruar për webinar

A e dije se…

paga mesatare për Data Scientist në Shqipëri është 153 000 lekë në muaj?

IBM parashikon që kërkesa për Data Scientist do të rritet me 28% në vitet e ardhshme?

shkencëtari i të dhënave është aktualisht profesioni më i dëshirueshëm në industrinë e IT?

Ndryshimi juaj në tre hapa

Mos prit më!

Mësoni recetën për një punë emocionuese sot.

Po regjistrohem për një webinar

Njihuni me opsionet tona të karrierës