Webinar Falas – Devops

Transformimi dixhital është në Cloud

DevOps është një investim me shumë vlerë dhe ti do të punosh si inxhinier

Fito njohuri DevOps në AWS (Amazon Web Services) dhe aftësi të operosh në: Operating System, Scripting, Virtualization, Networking, Containers, Orchestrations etj.

Unë dua ta bëj
 • data
  12.04
  Ora
  18:00
  lloji
  webinar
  qyteti
  online – Tirana
  merr pjese close modal

  • data
   20.04
   Ora
   18:00
   lloji
   webinar
   qyteti
   online – Tirana
   merr pjese close modal

   Çfarë është DevOps?

   DevOps është organizuar për të të ofruar një mundësi për të zotëruar teknologjitë më të fundit në industrinë e IT-së. Ky kurs është përpiluar për të të ndihmuar të bëhesh një inxhinier DevOps dhe për të të dhënë një mundësi të punosh përkrah profesionistëve të talentuar kudo në Shqipëri ose jashtë.

   A e dije se…

   sipas raportit Just Join IT, një inxhinier DevOps fiton deri ne 1300 EUR?

   DevOps është përdorur në YouTube, Gmail, Twitter dhe gjithashtu në Minecraft.

   falë mbështetjes së zhvilluar gjerësisht të komunitetit, DevOps është një hap i sigurt për IT.

   Mos prit më!

   Mësoni recetën për një punë emocionuese sot.

   Po regjistrohem për një webinar

   Për çfarë do të flasim?

   Pse duhet të mendoni të ndryshoni?

   Ne e dimë se ndryshimi është i shoqëruar me frikë dhe ankth. Por të qëndrosh në vend është më keq. Zbuloni se si mund të hidhni hapin e parë dhe t’i jepni vetes një shans për një të ardhme më të mirë. Tashmë na kanë besuar 11,000 njerëz që kanë ndryshuar karrierën e tyre me ne.

   Si të hidhni hapin e parë sot?

   Nuk duhet të prisni më. Njihuni me historitë e njerëzve që vendosën të bëjnë ndryshimin, megjithëse kishin shumë shqetësime si ju. Mos dilni më përpara të tjerëve dhe merrni gjërat në duart tuaja sot.

   Si të arrini qëllimin tuaj dhe të ndryshoni punën?

   Ne do t’ju tregojmë rrugët që mund të zgjidhni për të qenë profesionalisht në një vend krejtësisht ndryshe nga sot në vetëm pak muaj. Për më tepër, ne do t’ju japim mjetet për të zbuluar se cilat janë pikat tuaja të forta dhe si t’i përdorni ato për të shfletuar ofertat e punës.

   Nuk dua të pres më!

   Nga sot po e ndryshoj jetën time.

   Po regjistrohem për një webinar

   Njihuni me opsionet tona të karrierës