Java Elbasan

Keni patur gjithnjë dëshirë të mësoni më tepër mbi programimin?

Fillo tani!

Pavarësisht nëse jeni një fillestar që kërkon të mësoni bazat ose një zhvillues me përvojë që synon të mprehë aftësitë e tij, kurset tona gjithëpërfshirëse të programimit Java ofrojnë diçka për të gjithë.

Tashmë edhe në Elbasan!

Regjistrohu për një takim informues

Datat dhe orët e takimit

 • data
  15.04
  Ora
  18:00
  lloji
  takim informues
  qyteti
  Elbasan
  merr pjese close modal

  Çfarë do të mësoni në takim?

  1. Si duket tregu i punës në IT?

   Gjatë webinarit do të mësoni se si duket tregu i punës në IT në Rumunia dhe në mbarë botën. Do të mësoni për përfitimet e hyrjes në industrinë e IT.

  2. Do të njiheni me teknologjinë e zgjedhjes suaj

   Zbuloni se çfarë është Java dhe si të bëheni një Zhvillues Junior Java.

  3. Do të mësoni për programin e kursit

   Do të mësoni atë që do të mësoni në kurs dhe do të njiheni me mjetet e tregtisë së Zhvilluesit Java. Ne do t’ju prezantojmë me paketat e disponueshme të kurseve dhe opsionet e financimit. Ju zgjidhni opsionin që ju përshtatet më së miri.

  Pse të zgjidhni Java?

  Java është një zgjedhje e mirë për njerëzit që duan të hyjnë shpejt në industrinë e IT. Kompanitë po investojnë shumë në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e kësaj gjuhe. Rezultatin mund ta shihni në ofertat e punës. Punëdhënësit janë ende në kërkim të zhvilluesve Java sot më së shumti. Zbuloni se çfarë avantazhesh ka kjo gjuhë.

  Java është kudo

  Është gjuha më e njohur e programimit – shkrimi i kodit, korrigjimi dhe mbi të gjitha mësimi është shumë më i lehtë se sa me gjuhët e tjera të programimit. Më shumë se 15 milionë pajisje përdorin Java!

  Një gjuhë e përdorur nga gjigantët

  Korporatat e mëdha globale përdorin Java. Këto përfshijnë Facebook, Twitter, LinkedIn, Google, Intel, Netflix dhe NASA, ndër të tjera.

  Tregu i hapur i punës

  Java është një gjuhë programimi jashtëzakonisht e dëshirueshme. Tregu është plot me oferta për programues! Ju nuk duhet të keni shumë përvojë për të qenë me vlerë për kompaninë tuaj të ardhshme

  Paga të larta nga junior

  Raportet tregojnë se në vitin 2021, një i ri mund të priste të fitonte sa 650 Euro në muaj në një kontratë pune, ndërsa në rastin e bashkëpunimit B2B, vlera e pagës ishte 800 Euro. Tingëllon mirë apo jo?

  Ende prisni për një moment më të mirë? Vepro këtu dhe tani

  Siguroni një të ardhme të sigurt dhe të qëndrueshme në IT. Ne do t’ju ndihmojmë me gjithçka.

  Po regjistrohem për një takim

  A e dije se…

  sipas raportit Just Join IT, një zhvillues Java fiton deri ne 1300 EUR?

  JAVA është përdorur në YouTube, Gmail, Twitter dhe gjithashtu në Minecraft.

  falë mbështetjes së zhvilluar gjerësisht të komunitetit, JAVA është një hap i parë i sigurt për IT.

  Ndryshimi juaj në tre hapa

  Nuk do të ketë kohë më të mirë!

  Hyni në industrinë e IT, jetoni në paqe dhe mos u shqetësoni më për paratë.

  Unë jam duke u regjistruar për webinar

  Apo po kërkon diçka ndryshe?