Seminar Falas për Java

Java nga Bazat: Seminar Falas për t’i dhënë formë të ardhmes tuaj!

Mëso Java nga Zero me eskpertët tanë.

Bashkojuni seminarit tonë falas në Tiranë dhe mëso bazat e programimit me Java nga profesionistë  të industrisë.

Regjistrohu për një seminar

Data e Seminareve

Ky event tashmë ka përfunduar.

Cili do jetë plani i detajuar per këtë Seminar?

 1. Prezantim për Bazat e Java

  Ju do të mësoni konceptet themelore të programimit në Java, duke përfshirë variabla, llojet e të dhënave, strukturat e kontrollit dhe funksione.

 2. Praktik në Aktivitetet e Kodimit

  Bëhu gati të marrësh pjesë në ushtrime praktike dhe sfida kodimi për të kuptuar më mirë konceptet e Java dhe të zhvillosh aftësitë e tua për të zgjidhur probleme.

 3. Instalo dhe Zhvillo një Konfigurues Java

  Ne do ju udhëzojmë gjatë procesit për instalimin e një konfiguruesi Java në laptopin tuaj, qe ju të mund të filloni të shkruani, të kompiloni dhe të ekzekutoni programe ne Java.

 4. Zbuloni shembuj praktik për Aplikacione reale

  Ju do të eksploroni se si Java përdoret për industri dhe aplikacione të ndryshme si në zhvillime webi, aplikacione telefoni dhe analiza të dhënash.

 5. Merr këshilla për Karrierën dhe Njohuri për Industrinë

  Fitoni njohuri të vlefshme në tendencat aktuale të tregut të punës, aftësitë e kërkuara dhe mundësitë e karrierës në fushën e zhvillimit të Java.

 6. Merrni pjesë në një Seancë Pyetjesh dhe Përgjigjesh me Ekspertë të Industrisë

  Ndërveproni me zhvillues me përvojë në Java dhe profesionistë të industrisë, të cilët do të jenë të disponueshëm për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për të ofruar udhëzime për rrugën tuaj të karrierës

Çfarë duhet të dini përpara seminarit?

Ku do të zhvillohet seminari?

Na takoni në qendrën tonë në Tiranë!

Qendra Protik

Rruga Papa Gjon Pali II, Nr. 3

Tirane

Në çfarë ore do të takohemi?

Ju duhet të rezervoni 3 orë:

18:00 – 21:00

Çfarë do t’ju duhet gjatë seminarit?

Sigurohuni që të merrni një laptop me vete, ai do të jetë absolutisht i nevojshëm për pjesën praktike.

Sigurisht, mos harroni të keni një humor pozitiv! 😉 Ju pret një aktivitet i veçantë!

A kërkohet ndonjë njohuri programimi?

Absolutisht jo! Do të mësoni gjithçka gjatë takimit.

Pjesa më e rëndësishme do të jetë kurioziteti juaj! Ekspertët dhe këshilltari ynë për karrierë do të jenë të lumtur t’u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja.

Gjithçka që duhet të bëni është: pyesni, pyesni, pyesni!

Ende prisni për një moment më të mirë? Vepro këtu dhe tani

Siguroni një të ardhme të sigurt dhe të qëndrueshme në IT. Ne do t’ju ndihmojmë me gjithçka.

Regjistrohu për një seminar

Apo po kërkon diçka ndryshe?