Webinar Falas – Java

A dëshironi një profesion që 80% e punëdhënësve e dëshirojnë?

Dëshironi të ndiheni si modelet e Instagramit në LinkedIn?

Mësoni si të mësoni gjuhën më të dëshiruar të programimit nga e para.

Java është zgjedhja e 80% të kompanive të IT-së – kjo do të thotë se duke zgjedhur këtë specializim rriten shanset tuaja për një punë të konsiderueshme dhe nuk do të shqetësoheni për punësim të qëndrueshëm. Ne kemi nevojë gjithashtu për një përshkrim të temës së ngjarjes.

Unë dua ta bëj
 • data
  23.02
  Ora
  18:00
  lloji
  webinar
  qyteti
  online
  merr pjese close modal


  • data
   03.03
   Ora
   18:00
   lloji
   webinar
   qyteti
   online
   merr pjese close modal


   JAVA është një zgjedhje e sigurt

   Sipas një raporti të përgatitur rregullisht nga TIOBE, gjuha e programimit JAVA është aktualisht zgjidhja e tretë më e popullarizuar për programuesit në botë. Kjo për shkak se aplikacionet e tij janë të gjera – nga bankat përmes aplikacioneve celulare deri te pajisjet e përditshme si frigoriferët. Kjo do të thotë se me shumë mundësi të gjithë kanë hasur në zgjidhje të shkruara në këtë gjuhë. Falë stabilitetit të saj, përditësimeve të lëshuara në mënyrë periodike dhe shumë bibliotekave dhe shtesave, kjo gjuhë është një hap i parë i shkëlqyer në botën e programimit.

   Si rezultat, Java është shtylla kurrizore e revolucionit të internetit dhe në të njëjtën kohë, është një nga gjuhët më fitimprurëse dhe më të dëshirueshme në tregun e punës.

   • data
    23.02
    Ora
    18:00
    lloji
    webinar
    qyteti
    online
    merr pjese close modal


    • data
     03.03
     Ora
     18:00
     lloji
     webinar
     qyteti
     online
     merr pjese close modal


     A e dije se…

     sipas raportit Just Join IT, një zhvillues Java fiton deri ne 1300 EUR?

     JAVA është përdorur në YouTube, Gmail, Twitter dhe gjithashtu në Minecraft.

     falë mbështetjes së zhvilluar gjerësisht të komunitetit, JAVA është një hap i parë i sigurt për IT.

     Mos prit më!

     Mësoni recetën për një punë emocionuese sot.

     Po regjistrohem për një webinar

     Për çfarë do të flasim?

     Pse duhet të mendoni të ndryshoni?

     Ne e dimë se ndryshimi është i shoqëruar me frikë dhe ankth. Por të qëndrosh në vend është më keq. Zbuloni se si mund të hidhni hapin e parë dhe t’i jepni vetes një shans për një të ardhme më të mirë. Tashmë na kanë besuar 11,000 njerëz që kanë ndryshuar karrierën e tyre me ne.

     Si të hidhni hapin e parë sot?

     Nuk duhet të prisni më. Njihuni me historitë e njerëzve që vendosën të bëjnë ndryshimin, megjithëse kishin shumë shqetësime si ju. Mos dilni më përpara të tjerëve dhe merrni gjërat në duart tuaja sot.

     Si të arrini qëllimin tuaj dhe të ndryshoni punën?

     Ne do t’ju tregojmë rrugët që mund të zgjidhni për të qenë profesionalisht në një vend krejtësisht ndryshe nga sot në vetëm pak muaj. Për më tepër, ne do t’ju japim mjetet për të zbuluar se cilat janë pikat tuaja të forta dhe si t’i përdorni ato për të shfletuar ofertat e punës.

     Nuk dua të pres më!

     Nga sot po e ndryshoj jetën time.

     Po regjistrohem për një webinar

     Njihuni me opsionet tona të karrierës

     Ky website përdor cookies.

     Duke përdorur këtë website ju bini dakord të përdorni cookies. Mëso më shumë.

     Po, jam dakord