Regjistrohu dhe ndiq një praktikë kodimi falas!

Ky event tashmë ka përfunduar.

JavaScript – Demo Falas

JavaScript nga zero

JavaScript është një nga gjuhët më të njohura të programimit që përdoret në zhvillimin e web.

Nuk dëshironi të kodoni në backend? A ju pëlqen ajo çfarë duket nga jashtë? JavaScript është për ju.

Unë dua ta bëj

Çfarë do të mësoni në webinar?

  1. Si duket tregu i punës në IT?

    Gjatë webinarit do të mësoni se si duket tregu i punës në IT në Rumunia dhe në mbarë botën. Do të mësoni për përfitimet e hyrjes në industrinë e IT.

  2. Do të njiheni me teknologjinë e zgjedhjes suaj

    Zbuloni se çfarë është Java dhe si të bëheni një Zhvillues Junior JavaScript.

  3. Do të mësoni për programin e kursit

    Do të mësoni atë që do të mësoni në kurs dhe do të njiheni me mjetet e tregtisë së Zhvilluesit JavaScript. Ne do t’ju prezantojmë me paketat e disponueshme të kurseve dhe opsionet e financimit. Ju zgjidhni opsionin që ju përshtatet më së miri.

Çfarë është JavaScript?

JavaScript është aktualisht gjuha e programimit me rritjen më të shpejtë në botë. Ju mund ta përdorni atë për të ndërtuar faqe interneti të sofistikuara – por nuk është veçoria e tij e vetme! Mund të keni parë efekte të shumta në faqet që vizitoni. Me shumë mundësi, ato u krijuan me përdorimin e JS. Kjo gjuhë është një domosdoshmëri për këdo që është i interesuar në një rrugë programimi vizuale.

Ende prisni për një moment më të mirë? Vepro këtu dhe tani

Siguroni një të ardhme të sigurt dhe të qëndrueshme në IT. Ne do t’ju ndihmojmë me gjithçka.

Po regjistrohem për një webinar

A e dini se…

Paga mesatare mujore në Shqipëri për të është 89 000 lekë?

JavaScript përdoret nga 95% e faqeve të internetit në mbarë botën. Janë 1.52 miliardë faqe!

JavaScript është gjuha programuese më e përdorur në mesin e zhvilluesve të programeve kompjuterike në mbarë botën.

Ndryshimi juaj në tre hapa

Mos prit më!

Mësoni recetën për një punë emocionuese sot.

Po regjistrohem për një webinar

Eksploroni kurset tona