Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Seminar Falas për Python

Pythonnga Zero: Seminar Falas për t’i dhënë formë të ardhmes tuaj!

Mëso bazat e Python me eskpertët tanë.

Bashkojuni seminarit tonë falas në Tiranë dhe mëso bazat e programimit me Python nga profesionistë  të industrisë.

Regjistrohu për një seminar

Data e Seminareve

Ky event tashmë ka përfunduar. Plotësoni të dhënat tuaja për t’u kontaktuar nga skuadra jonë mbi detajet.

Cili do jetë plani i detajuar per këtë Seminar?

 1. Prezantim për Bazat e Python

  Ju do të mësoni konceptet themelore të programimit në Python, duke përfshirë variabla, llojet e të dhënave, strukturat e kontrollit dhe funksione.

 2. Praktik në Aktivitetet e Kodimit

  Bëhu gati të marrësh pjesë në ushtrime praktike dhe sfida kodimi për të kuptuar më mirë konceptet e Python dhe të zhvillosh aftësitë e tua për të zgjidhur probleme.

 3. Instalo dhe Zhvillo një Konfigurues Python

  Ne do ju udhëzojmë gjatë procesit për instalimin e një konfiguruesi Python në laptopin tuaj, qe ju të mund të filloni të shkruani, të kompiloni, dhe të ekzekutoni programe ne Python.

 4. Zbuloni shembuj praktik për Aplikacione reale

  Ju do të eksplorojni se si Python përdoret për industri dhe aplikacione të ndryshme si në zhvillime webi, aplikacione telefoni dhe analiza të dhënash.

 5. Merr këshilla për Karrierën dhe Njohuri për Industrinë

  Fitoni njohuri të vlefshme në tendencat aktuale të tregut të punës, aftësitë e kërkuara dhe mundësitë e karrierës në fushën e zhvillimit të Python.

 6. Merrni pjesë në një Seancë Pyetjesh dhe Përgjigjesh me Ekspertë të Industrisë

  Ndërveproni me zhvillues me përvojë në Python dhe profesionistë të industrisë, të cilët do të jenë të disponueshëm për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për të ofruar udhëzime për rrugën tuaj të karrierës

Çfarë duhet të dini përpara seminarit?

Ku do të zhvillohet seminari?

Na takoni në qendrën tonë në Tiranë!

SDA by Protik

Rruga Papa Gjon Pali II, Nr. 3

Tirane

Në çfarë ore do të takohemi?

Ju duhet të rezervoni 3 orë:

18:00 – 21:00

Çfarë do t’ju duhet gjatë seminarit?

Sigurohuni që të merrni një laptop me vete, ai do të jetë absolutisht i nevojshëm për pjesën praktike.

Sigurisht, mos harroni të keni një humor pozitiv! 😉 Ju pret një aktivitet i veçantë!

A kërkohet ndonjë njohuri programimi?

Absolutisht jo! Do të mësoni gjithçka gjatë takimit.

Pjesa më e rëndësishme do të jetë kurioziteti juaj! Ekspertët dhe këshilltari ynë për karrierë do të jenë të lumtur t’u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja.

Gjithçka që duhet të bëni është: pyesni, pyesni, pyesni!

Ende prisni për një moment më të mirë? Vepro këtu dhe tani

Siguroni një të ardhme të sigurt dhe të qëndrueshme në IT. Ne do t’ju ndihmojmë me gjithçka.

Regjistrohu për një seminar

Apo po kërkon diçka ndryshe?