Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Data e Seminareve

Falas!

 • data
  16.07
  Ora
  18:00
  lloji
  demo lesson
  qyteti
  online
  merr pjese close modal

  Python nga Bazat: Një demostrim falas i kursit tonë të plotë të Python.

  Eja në këtë simulim të kursit tonë të plotë të Python dhe zbulo nëse është ajo që të përshtatet.

  Bashkojuni seminarit tonë falas online dhe zbulo sesi funksionon kursi ynë i Python nga profesionistë  të industrisë.

  Regjistrohu për një seminar

  Çfarë duhet të dini përpara seminarit?

  Ku do të zhvillohet seminari?

  Ky takim do të zhvillohet online. Regjistrohuni për të marrë detajet e mëtejshme.

  Në çfarë ore do të takohemi?

  Ju duhet të rezervoni 3 orë:

  18:00 – 21:00

  Çfarë do t’ju duhet gjatë seminarit?

  Sigurohuni që të merrni një laptop me vete, ai do të jetë absolutisht i nevojshëm për pjesën praktike.

  Sigurisht, mos harroni të keni një humor pozitiv! 😉 Ju pret një aktivitet i veçantë!

  A kërkohet ndonjë njohuri programimi?

  Absolutisht jo! Do të mësoni gjithçka gjatë takimit.

  Pjesa më e rëndësishme do të jetë kurioziteti juaj! Trajnerët tanë do të jenë të lumtur t’u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja.

  Gjithçka që duhet të bëni është: pyesni, pyesni, pyesni!

  Cili do jetë plani i detajuar per këtë Seminar?

  1. Prezantim për Bazat e Java

   Ju do të mësoni konceptet themelore të programimit në Python, duke përfshirë variabla, llojet e të dhënave, strukturat e kontrollit dhe funksione.

  2. Praktik në Aktivitetet e Kodimit

   Bëhu gati të marrësh pjesë në ushtrime praktike dhe sfida kodimi për të kuptuar më mirë konceptet e Python dhe të zhvillosh aftësitë e tua për të zgjidhur probleme.

  3. Instalo dhe Zhvillo një Konfigurues Python

   Ne do ju udhëzojmë gjatë procesit për instalimin e një konfiguruesi Python në laptopin tuaj, qe ju të mund të filloni të shkruani, të kompiloni dhe të ekzekutoni programe ne Java.

  4. Zbuloni shembuj praktik për Aplikacione reale

   Ju do të eksploroni se si Python përdoret për industri dhe aplikacione të ndryshme si në zhvillime webi, aplikacione telefoni dhe analiza të dhënash.

  5. Merr këshilla për Karrierën dhe Njohuri për Industrinë

   Fitoni njohuri të vlefshme në tendencat aktuale të tregut të punës, aftësitë e kërkuara dhe mundësitë e karrierës në fushën e zhvillimit të Python.

  6. Merrni pjesë në një Seancë Pyetjesh dhe Përgjigjesh me Ekspertë të Industrisë

   Ndërveproni me zhvillues me përvojë në Python dhe profesionistë të industrisë, të cilët do të jenë të disponueshëm për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për të ofruar udhëzime për rrugën tuaj të karrierës

  Ende prisni për një moment më të mirë? Vepro këtu dhe tani

  Siguroni një të ardhme të sigurt dhe të qëndrueshme në IT. Ne do t’ju ndihmojmë me gjithçka.

  Regjistrohu për një seminar

  Apo po kërkon diçka ndryshe?