Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Seminar Falas për Software Tester

Software Tester nga Zero: Seminar Falas për të ndryshuar të ardhmen tuaj!

Mëso bazat e Testimit të Softuerit me eskpertët tanë.

Bashkojuni seminarit tonë praktik dhe falas në Tiranë dhe mëso bazat e Testimit të Softuerit me profesionistë  të industrisë.

Regjistrohu për një seminar

Data e Seminareve

Ky event tashmë ka përfunduar. Plotësoni të dhënat tuaja për t’u kontaktuar nga skuadra jonë mbi detajet.

Cili do jetë plani i detajuar per këtë Seminar?

 1. Prezantim për konceptet bazë të Software Tester

  Ju do të mësoni konceptet kryesore në bazat e testimit të softuerit, duke kuptuar rolin e tij jetësor në zhvillimin e softuerit.

 2. Praktikim në aktivitetet e testimit

  Bëhu gati të mësoni teknika dhe metodologji të ndryshme të testimit manual për të siguruar cilësinë e softuerit.

 3. Dizenjo një rast testimi

  Do të kuptoni dhe krijoni një rast efektiv të testimit dhe skenarëve të testimit për të zbuluar defektet e softuerit

 4. Zbuloni sesi realizohet raportimi i defekteve

  Ju do të zbuloni praktikat më të mira për dokumentimin dhe raportimin e defekteve të softuerit duke përdorur mjete standarde të industrisë për gjurmimin e defekteve.

 5. Merr këshilla për Karrierën dhe Njohuri për Industrinë

  Fitoni njohuri të vlefshme në tendencat aktuale të tregut të punës, aftësitë e kërkuara dhe mundësitë e karrierës në fushën e zhvillimit të Software Tester.

 6. Merrni pjesë në një Seancë Pyetjesh dhe Përgjigjesh me Ekspertë të Industrisë

  Ndërveproni me zhvillues me përvojë në Software Tester dhe profesionistë të industrisë, të cilët do të jenë të disponueshëm për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për të ofruar udhëzime për rrugën tuaj të karrierës

Çfarë duhet të dini përpara seminarit?

Ku do të zhvillohet seminari?

Na takoni në qendrën tonë në Tiranë!

Qendra Protik

Rruga Papa Gjon Pali II, Nr. 3

Tirane

Në çfarë ore do të takohemi?

Ju duhet të rezervoni 3 orë:

18:00 – 21:00

Çfarë do t’ju duhet gjatë seminarit?

Sigurohuni që të merrni një laptop me vete, ai do të jetë absolutisht i nevojshëm për pjesën praktike.

Sigurisht, mos harroni të keni një humor pozitiv! 😉 Ju pret një aktivitet i veçantë!

A kërkohet ndonjë njohuri programimi?

Absolutisht jo! Do të mësoni gjithçka gjatë takimit.

Pjesa më e rëndësishme do të jetë kurioziteti juaj! Ekspertët dhe këshilltari ynë për karrierë do të jenë të lumtur t’u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja.

Gjithçka që duhet të bëni është: pyesni, pyesni, pyesni!

Ende prisni për një moment më të mirë? Vepro këtu dhe tani

Siguroni një të ardhme të sigurt dhe të qëndrueshme në IT. Ne do t’ju ndihmojmë me gjithçka.

Regjistrohu për një seminar

Apo po kërkon diçka ndryshe?