Kurs i ri DevOps: Regjistrohu për një webinar

Webinar Falas – Software Tester

A keni ëndërruar ndonjëherë të jeni një milioner?

Duket të jetë joreale? Në IT gjithçka mund të ndodhë! 😉

A e dini se ndërmjetësi i pagesave online PayPal e ka pranuar se gabimisht i ka kredituar një burri me 92 kuadrilion dollarë?

Për fat të mirë, gabimi u kap shpejt. Djalli punon në detaje! Testuesit janë përgjegjës për ta bërë softwerin të funksionojë sic duhet.

Unë dua ta bëj
 • data
  25.08
  Ora
  18:00
  lloji
  webinar
  qyteti
  online
  merr pjese close modal  • data
   01.09
   Ora
   18:00
   lloji
   webinar
   qyteti
   online
   merr pjese close modal   Software Tester – gjuetar i gabimeve

   Testuesi i softuerit është përgjegjës për verifikimin e funksionimit të duhur të softuerit ose sistemit dhe kryerjen e testeve funksionale. Me anë të testimit manual në aplikacionet softuerike për të siguruar që cilësia e produktit i përshtatet pritshmërive të të gjithëve. Efekti i punës së testuesit është të eliminojë gabimet dhe kështu zhgënjimin e përdoruesit përfundimtar.

   A mendoni për industrinë e IT? Testojeni!

   Ky është hapi më i shpejtë drejt një pune të re në industrinë e teknologjisë.

   • data
    25.08
    Ora
    18:00
    lloji
    webinar
    qyteti
    online
    merr pjese close modal    • data
     01.09
     Ora
     18:00
     lloji
     webinar
     qyteti
     online
     merr pjese close modal     A e dini se…

     paga mesatare e Software Tester është 800 EUR?

     gjithnjë e më shumë aplikacione celulare zhvillohen çdo ditë, testimi i aplikacioneve celulare do të jetë e ardhmja?

     nuk kërkohet kodim për testimin manual të softuerit?

     Mos prit më!

     Mësoni recetën për një punë emocionuese sot.

     Po regjistrohem për një webinar

     Për çfarë do të flasim?

     Pse duhet të mendoni të ndryshoni?

     Ne e dimë se ndryshimi është i shoqëruar me frikë dhe ankth. Por të qëndrosh në vend është më keq. Zbuloni se si mund të hidhni hapin e parë dhe t’i jepni vetes një shans për një të ardhme më të mirë. Tashmë na kanë besuar 11,000 njerëz që kanë ndryshuar karrierën e tyre me ne.

     Si të hidhni hapin e parë sot?

     Nuk duhet të prisni më. Njihuni me historitë e njerëzve që vendosën të bëjnë ndryshimin, megjithëse kishin shumë shqetësime si ju. Mos dilni më përpara të tjerëve dhe merrni gjërat në duart tuaja sot.

     Si të arrini qëllimin tuaj dhe të ndryshoni punën?

     Ne do t’ju tregojmë rrugët që mund të zgjidhni për të qenë profesionalisht në një vend krejtësisht ndryshe nga sot në vetëm pak muaj. Për më tepër, ne do t’ju japim mjetet për të zbuluar se cilat janë pikat tuaja të forta dhe si t’i përdorni ato për të shfletuar ofertat e punës.

     Nuk dua të pres më!

     Nga sot po e ndryshoj jetën time.

     Po regjistrohem për një webinar

     Njihuni me opsionet tona të karrierës

     Ky website përdor cookies.

     Duke përdorur këtë website ju bini dakord të përdorni cookies. Mëso më shumë.

     Po, jam dakord