Webinar Falas – .NET (C#)

A dëshironi një profesion që 80% e punëdhënësve e dëshirojnë?

Dëshironi të ndiheni si modelet e Instagramit në LinkedIn?

Zbuloni si të mësoni gjuhën më të dëshiruar të programimit nga e para.

.NET (C#) është zgjedhja e 80% të kompanive të IT-së – kjo do të thotë se duke zgjedhur këtë specializim rriten shanset tuaja për një punë të konsiderueshme dhe nuk do të shqetësoheni për punësim të qëndrueshëm. Ne kemi nevojë gjithashtu për një përshkrim të temës së ngjarjes.

Unë dua ta bëj

Datat dhe orët e webinarit

Ky event tashmë ka përfunduar.

Çfarë do të mësoni në webinar?

  1. Si duket tregu i punës në IT?

    Gjatë takimit do të mësoni se si duket tregu i punës në IT në Shqipëri dhe në mbarë botën. Do të mësoni për përfitimet e hyrjes në industrinë e IT.

  2. Njihuni me teknologjinë e zgjedhjes suaj

    Do të mësoni se çfarë është framework-u .NETdhe si të bëheni një Zhvillues Junior i gjuhës së programimit C# 

  3. Do të mësoni për programin e kursit

    Do të njiheni me se çfarë do të mësoni në kurs, do të mësoni rreth mjeteve të punës së Zhvilluesit C#. Ne do t’ju prezantojmë me paketat e disponueshme të kurseve dhe opsionet e financimit. Ju zgjidhni opsionin që ju përshtatet më së miri.

Pse duhet të zgjidhni C# (.NET)?

Gjuha më e kërkuar e programimit

C# është një nga gjuhët më të kërkuara të programimit. Rekomandohet veçanërisht për njerëzit që hedhin hapat e tyre të parë në IT. Do të mësoni të kodoni shpejt dhe do të fitoni motivim për të mësuar më tej.

Fleksibiliteti

C# është një gjuhë jashtëzakonisht fleksibël. Kjo ju lejon të provoni gjëra të reja herë pas here. Nuk është e nevojshme t’i përmbaheni një kornize të ngurtë si me gjuhët e tjera të programimit. Kjo e bën më të lehtë mësimin dhe përdorimin në situata të ndryshme.

Pastërtia e kodit

C# u zhvillua në atë mënyrë që kodi i shkruar të jetë i pastër dhe transparent. Kjo i lejon programuesit të kontrollojë shpejt strukturën e kodit dhe ta kuptojë atë.

Një treg i hapur pune

Tregu i punës është i hapur për ju. Kompani të tilla si Facebook, Netflix dhe NASA po përdorin Python! Ka vërtet shumë kompani që përdorin këtë gjuhë. Gjetja e një pune nuk duhet të jetë aspak e vështirë. Në fillim të karrierës suaj, ju mund të fitoni rreth 650 euro.

Mos prit më!

Mësoni recetën për një punë emocionuese sot.

Po regjistrohem për një webinar

A e dije se…

sipas raportit Just Join IT, një zhvillues .NET fiton deri ne 1300 EUR?

.NET është përdorur në YouTube, Gmail, Twitter dhe gjithashtu në Minecraft.

falë mbështetjes së zhvilluar gjerësisht të komunitetit, .NET është një hap i parë i sigurt për IT.

Ndryshimi juaj në tre hapa

.NET është një zgjedhje e sigurt

.NET është e ardhmja e zhvillimit jo vetëm për platformën Windows, por edhe për sistemet e tjera operative. Nëse nuk po lëvizni në .NET tani, duhet të paktën të jeni të përditësuar me të.
Framework .NET përdoret për zhvillimin e llojeve të ndryshme të faqeve të internetit dhe aplikacioneve të biznesit. .NET është lloji i teknologjisë që ka fuqinë të ndërtojë faqe interneti dhe aplikacione që ndihmojnë biznesin të arrijë sukses.

Nuk dua të pres më!

Nga sot po e ndryshoj jetën time.

Po regjistrohem për një webinar

Njihuni me opsionet tona të karrierës