Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Takim Informues

Je kurioz? Ke pyetje?

Eja na tako dhe mëso çdo detaj për kursin e Software Tester. Ne do t’ju tregojmë pse Testimi i Software-it është kaq i rëndësishëm dhe se qëllimi i tij kryesor nuk është vetëm gjetja e defekteve në kod. Bëhuni një testues i software-it dhe përparoni në karrierën tuaj në një ekip emocionues të Sigurimit të Cilësisë. 

Unë dua ta bëj

Ky event tashmë ka përfunduar. Plotësoni të dhënat tuaja për t’u kontaktuar nga skuadra jonë mbi detajet.

Çfarë do të mësoni

Programi i kursit

Pasqyrim i hollësishëm i programit të kursit për t’ju treguar se çfarë do të mësoni.

Orari i kursit

Informacion i thelluar rreth orarit dhe kohëzgjatjes së kursit për t’ju ndihmuar në planifikim. schedule and duration to help you in planning.

Metoda e mësimdhënies

Një vështrim në stilin tonë unik të mësimdhënies bazuar në ushtrime praktike dhe projekte.

Ofertë speciale

Në fund të takimit informues, ne do t’ju ofrojmë një zbritje të veçantë nëse vendosni të regjistroheni në të njëjtën ditë.

Regjistrohu në një takim informues

Merr përgjigje për të gjitha pyetjet që ke

Apliko për një kurs

Informacione të rëndësishme

Qyteti

Tirana

Adresa

SDA by Protik Rruga Papa Gjon Pali II, Nr. 3 Tirana

Data dhe ora

20 Prill 2022
18:00 – 19:00

Çmimi

Falas

Mos prit më!

Mëso recetën për një punë emocionuese sot.

Po regjistrohem për takimin

Njihu me kurset tona