Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

A keni të njëjtat pritshmëri për 2022 si vitin e kaluar?

Mos dështoni në ëndrrat tuaja këtë vit. Vendosni pritshmëri që realizohen – investoni në rritjen tuaj dhe ndryshoni karrierën tuaj!

Vendimet e guximshme ndonjëherë kanë nevojë për mbështetje, ndaj ne po ju ofrojmë një zbritje të veçantë.

E dua këtë

Regjistrohu në formular dhe përfito zbritjen tuaj -10% në kursin e zgjedhur të IT!