Na takoni nga afër

Si thua për një takim në qytetin tuaj? Merrni pjesë në një takim falas dhe zbuloni se si mund të hidhni hapin tuaj të parë në industrinë e IT.

Nuk keni përvojë në industri? Nuk ka problem! Ne do t’ju mësojmë gjithçka nga fillimi. Ne i konsumojmë takimet deri në pyetjen e fundit. Nëse do të keni nevojë, mund të flisni edhe me ekspertët tanë individualisht.

kontrolloni datat e takimeve

Çfarë do të mësoni gjatë takimit?

Pse duhet të mendoni për ndryshimin?

Ne e dimë se ndryshimi vjen me frikë dhe ankth nëse do të funksionojë apo jo. Por të qëndrosh në vend është më keq. Zbuloni se si mund të hidhni hapin e parë dhe t’i jepni vetes një shans për një të ardhme më të mirë. Tashmë na besojnë 15,000 njerëz që kanë ndryshuar karrierën e tyre me ne.

Si të hidhni hapin e parë sot?

Nuk duhet të prisni më. Zbuloni historitë e njerëzve që vendosën të bëjnë një ndryshim edhe pse, si ju, kishin shumë frikë. Mos e lini veten të mbyteni më nga të tjerët dhe merrni gjërat në duart tuaja sot.

Si të arrini qëllimin tuaj dhe si të ndryshoni punën tuaj?

Ne do t’ju tregojmë rrugët që mund të ndiqni në mënyrë që në vetëm pak muaj të jeni profesionalisht në një vend krejtësisht të ndryshëm nga ai që jeni sot. Për më tepër, ne do t’ju japim mjetet për të zbuluar vetë se cilat janë pikat tuaja të forta dhe si t’i përdorni ato për të zgjedhur ofertat e punës.

Kontrolloni kur do të jemi në qytetin tuaj

Fier

Biblioteka Publike “Dritero Agolli”, Fier

 • data
  09.02
  Ora
  17:00
  lloji
  takim informues
  qyteti
  Fier
  merr pjese close modal


  Korçë

   Biblioteka Publike “Thimi Mitko”, Korçë

  • data
   15.02
   Ora
   14:00
   lloji
   takim informues
   qyteti
   Korce
   merr pjese close modal


   Durres

   Shkolla e mesme artistike “Jan Kukuzeli”, Durres

   • data
    21.02
    Ora
    17:00
    lloji
    takim informues
    qyteti
    Durres
    merr pjese close modal


    Aktualisht nuk kemi një event në qytetin tuaj?

     

    Na lini të dhënat tuaja dhe ne do t’ju kontaktojmë me të gjitha informacionet.


     Eksploroni kurset tona