Webinar Falas – Cybersecurity

Pranojeni, në sa llogari keni të njëjtin fjalëkalim?

Siguroni të ardhmen tuaj. Zbuloni pse siguria kibernetike do të jetë një nga fushat më të nxehta të interesit për rekrutuesin nesër.

Gjatë webinarit falas, ne do t’ju tregojmë se çfarë është siguria kibernetike, pse ka kaq shumë interes në këtë fushë dhe pse ia vlen të bëheni pjesë e këtij revolucioni.

Zbuloni më shumë

Datat dhe orët e webinareve

 • data
  05.06
  Ora
  18:00
  lloji
  webinar
  qyteti
  online
  merr pjese close modal

  • data
   14.06
   Ora
   18:00
   lloji
   webinar
   qyteti
   online
   merr pjese close modal

   Çfarë do të mësoni në webinar?

   1. Si duket tregu i punës në IT?

    Gjatë takimit do të mësoni se si duket tregu i punës në IT në Albany dhe në mbarë botën. Do të mësoni për përfitimet e hyrjes në industrinë e IT.

   2. Njihuni me teknologjinë e zgjedhur.

    Do të mësoni se çfarë është Siguria Kibernetike dhe si të bëheni një specialist i Sigurisë Kibernetike.

   3. Mësoni më shumë rreth programit të kursit.

    Do të zbuloni se çfarë do të mësoni gjatë kursit dhe për mjetet e punës së një specialisti të sigurisë kibernetike. Ne do t’ju prezantojmë paketat e disponueshme të kurseve dhe opsionet e financimit. Ju mund të zgjidhni opsionin që ju përshtatet më së miri.

   Pse të zgjidhni sigurinë kibernetike?

   Specialistët e sigurisë kibernetike janë punonjësit më të kërkuar në tregun e IT. 

   Fitimi i tyre mund të fillojë nga 1000 euro.

   Industria e IT në zhvillim dinamik

   Siguria kibernetike po fiton vazhdimisht popullaritet. Gjithnjë e më shumë kompani po bien viktimë e sulmeve të hakerëve. Pra, ata duhet të mbështeten te siguria. Prandaj, kalojme tek ideja e punësimit të një specialisti të sigurisë kibernetike.

   A ju pëlqen të analizoni?

   Specialisti i sigurisë kibernetike fillimisht analizon kërcënimet e mundshme dhe më pas gjen pikat e dobëta të sistemit për t’i eliminuar ato. Përveç kësaj, ata gjithashtu merren me përshtatjen e sistemeve me udhëzimet e sigurisë kibernetike.

   Bashkëpunimi

   Specialisti i sigurisë kibernetike komunikon vazhdimisht me zhvilluesit dhe departamentet e tjera të kompanisë. Ata po krijojnë dokumentacion ose skenarë të reagimit të sulmit. Ata gjithashtu mbështesin punonjësit e tjerë në përdorimin e sigurt të aplikacioneve dhe pajisjeve.

   Testimi

   Specialistët e sigurisë kibernetike nuk kujdesen vetëm për emrin e mirë të kompanisë dhe e mbrojnë atë nga sulmet kibernetike. Ata  testojnë gjithashtu zgjidhjet aktuale për sa i përket sigurisë.

   Mos vononi më!

   Mësoni recetën për një punë emocionuese sot.

    

   regjistrohu për webinar

   Ndryshimi juaj në tre hapa

   A e dinit…?

   Paga mesatare e specialistëve të sigurisë kibernetike nis nga 1000 euro

   Microsoft po planifikon të plotësojë 250,000 vende pune gjatë katër viteve të ardhshme në sigurinë kibernetike.

   60% e specialistëve të sigurisë kibernetike marrin nga 1 deri në 3 oferta pune në javë.

   Dua të ndryshoj profesionin tim…

   … dhe zbuloni mundësi të reja zhvillimi

   Regjistrohu për webinar

   Njihuni me opsionet tona të karrierës