Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Webinar Falas – UX/UI Designer

Lësho fuqinë e intuitës tënde

Nuk programon? Nuk ke pse! Bëje më të lehtë, më të thjeshtë, më të këndshme. Në industrinë e IT-së, dizajni dhe psikologjia gjithashtu kanë rëndësi. Bëhuni një dizenjues UX/UI dhe dizenjo përvojën e përdoruesit!

Na tako online. Merr pjesë në një webinar falas.

Unë dua ta bëj

Ky event tashmë ka përfunduar. Plotësoni të dhënat tuaja për t’u kontaktuar nga skuadra jonë mbi detajet.

Çfarë është dizajni UX/UI

Përvoja e përdoruesit nuk është një aksident.
Projektuesi UX/UI kujdeset për një eksperiencë shumë të mirë.

Ky profesion është shprehje e shijes së mirë dhe kuriozitetit të vazhdueshëm. Si një projektues UX/UI, nuk do të jesh kurrë i mërzitur me punën. Ti do të jesh si agjenti 007 në botën e IT. Je ti që do të gjurmosh shtigjet e përdoruesit dhe do t’i planifikosh ato në mënyrë të tillë që të ndikosh, të paktën, në vendimet e tyre të blerjes!

Dhe meqenëse blerjet kanë të bëjnë shumë me emocionet… Nëse keni pyetur veten se kush i kontrollon dëshirat tuaja, ndoshta tashmë e dini përgjigjen.

Ky event tashmë ka përfunduar. Plotësoni të dhënat tuaja për t’u kontaktuar nga skuadra jonë mbi detajet.

A e di se…

sipas raportit wynagrodzenia.pl, një projektues i nivelit fillestar UX/UI fiton 1300 Euro

glassdoor.com përfshiu projektuesin UX/UI mes 50 profesioneve me numrin më të madh të ofertave për punë

LinkedIn njohu kompetencat e projektuesit UX/UI si një nga pesë më të dëshiruarit në tregun e punës

Çfarë tjetër po pret?

Kujdesu për të ardhmen tënde sot.

Po regjistrohem për një webinar

Për çfarë do të flasim?

Pse duhet të mendoni të ndryshoni?

Ne e dimë se ndryshimi është i shoqëruar me frikë dhe ankth. Por të qëndrosh në vend është më keq. Zbuloni se si mund të hidhni hapin e parë dhe t’i jepni vetes një shans për një të ardhme më të mirë. Tashmë na kanë besuar 11,000 njerëz që kanë ndryshuar karrierën e tyre me ne.

Si të hidhni hapin e parë sot?

Nuk duhet të prisni më. Njihuni me historitë e njerëzve që vendosën të bëjnë ndryshimin, megjithëse kishin shumë shqetësime si ju. Mos dilni më përpara të tjerëve dhe merrni gjërat në duart tuaja sot.

Si të arrini qëllimin tuaj dhe të ndryshoni punën?

Ne do t’ju tregojmë rrugët që mund të zgjidhni për të qenë profesionalisht në një vend krejtësisht ndryshe nga sot në vetëm pak muaj. Për më tepër, ne do t’ju japim mjetet për të zbuluar se cilat janë pikat tuaja të forta dhe si t’i përdorni ato për të shfletuar ofertat e punës.

Mos vono më!

Mëso recetën për një punë emocionuese sot.

Më tako gjatë webinarit

Njihuni me opsionet tona të karrierës