Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

A jemi çmendur? Ndoshta, por ti do të fillosh kursin tënd të programimit 40% më lirë!

Prandaj, kap një kurs sot me një çmim jashtëzakonisht të ulët dhe mos lejo që dikush t’ju kapë. Kjo mundësi nuk ndodh dy herë. Gara juaj për karrierën tuaj të ëndrrave fillon TANI!

dua të përfitoj ofertën

UPDATE: Kanë mbetur vetëm 5 vende

Mos e humb këtë verë. Fillo aventurën tënde tani 40% më lirë!

Le te flasim dhe të planifikojmë së bashku karrierën tënde në IT

 

Lër të dhënat e tua dhe bisedo me një këshilltar karriere. Le të planifikojmë së bashku rrugën tënde të karrierës. Mos u dorëzo. Rezervo vendin tënd në industrinë e IT tani.

Kjo është e rëndësishme: numri i vendeve në kurset tona është i kufizuar. Radha e aplikimeve vendos.

    Industria mitike e IT-së e disponueshme për të gjithë?

    Të ardhura më të larta, hapësirë ​​për zhvillim, më shumë kohë për familjen dhe një jetë më e mirë. Ky është vizioni më i zakonshëm që përhapet tek këdo që mendon të fillojë karrierën  në industrinë e programimit. Nuk e beson? Mëso më shumë duke rezervuar një takim për këshillim karriere

    rezervo takimin