Përfito tani kurset e verës me vetëm 40% të vlerës.

Zgjeroni horizontin tuaj me një takim informues falas

Regjistrohuni për një takim informues falas
për të mësuar më shumë rreth metodës tonë unike të mësimdhënies, eksploroni programin
e kursit, dhe shikoni se si ne i përgatisim të diplomuarit tanë për të hyrë në sektorin
e IT-së.

Regjistrohuni tani
filtër 0

filtër

Nuk ka rezultate

Java

Më e kërkuara nga punëdhënësit dhe më e përhapura midis zhvilluesve. Regjistrohuni për një takim informues falas për të mësuar më shumë rreth metodës sonë unike të mësimdhënies.

detajet

Ky event tashmë ka përfunduar. Plotësoni të dhënat tuaja për t’u kontaktuar nga skuadra jonë mbi detajet.

JavaScript

JavaScript është tani një nga gjuhët e programimit me rritjen më të shpejtë dhe më e dëshiruara që përdoret në zhvillimin e web-it dhe më gjerë. Regjistrohuni për një takim informues falas për të mësuar më shumë rreth metodës sonë unike të mësimdhënies.

detajet

Ky event tashmë ka përfunduar. Plotësoni të dhënat tuaja për t’u kontaktuar nga skuadra jonë mbi detajet.

Python

Dëshironi të punoni me gjigantë të teknologjisë apo startup-e inovative? Regjistrohuni për një takim informues falas për të mësuar më shumë rreth metodës sonë unike të mësimdhënies.

detajet

Ky event tashmë ka përfunduar. Plotësoni të dhënat tuaja për t’u kontaktuar nga skuadra jonë mbi detajet.

Software Tester

A doni të bëni një ndryshim dhe të ndikoni në cilësinë e software-it? Bëhuni një testues i software-it dhe përparoni në karrierën tuaj në një ekip emocionues të Sigurimit të Cilësisë. Regjistrohuni për një takim informues falas për të mësuar më shumë rreth metodës sonë unike të mësimdhënies.

detajet

Ky event tashmë ka përfunduar. Plotësoni të dhënat tuaja për t’u kontaktuar nga skuadra jonë mbi detajet.

Çfarë mund të mësoni

Programi i kursit

Eksploroni programin e kursit tonë në detaje dhe mësoni më shumë rreth të gjitha përfitimeve që ne ofrojmë

Njohuri praktike

Shihni se si ne inkurajojmë zhvillimin e aftësive praktike gjatë kursit

Seanca pyetje-përgjigje

Merrni përgjigje për të gjitha pyetjet tuaja në lidhje me kursin, stilin tonë të mësimdhënies dhe të diplomuarit tanë

Eksploroni kurset tona